Verkocht!
Afbeelding van Verkocht!
Afbeelding van Verkocht!

Verkocht!

Hilarische roman over twee heel verschillende mensen die samen een huwelijk voorbereiden en een huis moeten kopen maar het daarbij over alles oneens zijn

€ 22,50  Omschrijving

  Ik moet aan zoveel dingen denken sinds ik met Hans ben. Hoe het straks allemaal moet als ik met hem getrouwd ben? Ik moet echt mijn best doen om een goede echtgenote te worden. Hoelang heb ik nog de tijd om me aan te passen of verwacht hij dat niet van me?
  Ik probeer snel uit te rekenen hoeveel dagen het nog duurt voordat we trouwen. Eigenlijk weet ik het wel: het is over ongeveer drie maanden. Nou ja, ongeveer, om precies te zijn: over 96 dagen.
  Dat is best wel gauw. We moeten nog een huis kopen voor die tijd. Dan nog een bruiloft regelen. Ik moet nog verhuizen en nog heel veel meer. Ik probeer er niet aan te denken.

  Hans en Sophie zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun huwelijk. En daarvoor gaan ze onder andere op huizenjacht. Ze zijn totaal verschillende persoonlijkheden: Hans is zeer gestructureerd en georganiseerd, Sophie is spontaan en impulsief en werkt zich voortdurend in de nesten. Wat ze wel delen, is een gemeenschappelijke geloofsovertuiging. Juist in hun zo verschillende voorkeur voor huizen leren Hans en Sophie elkaar pas echt kennen. Een vlot geschreven, hilarische roman.

  Verkocht_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x28 mm
  Aantal pagina's 312
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Els de Jong
  Biografie

  Els de Jong is geboren en opgegroeid in Woerden. Na haar middelbare school begon zij te werken bij de Belastingdienst. Al na een jaar hield zij dat voor gezien en startte een opleiding in de zorg in een psychiatrisch ziekenhuis. Toen ze het diploma in haar zak had, trouwde ze en begon haar werkend leven pas echt. Ze heeft in de ongeveer 30 jaar dat ze getrouwd is bijna evenveel banen gehad. Tussendoor kreeg zij 4 kinderen. Al vanaf haar twaalfde is zij een verwoed dagboek- en verhaaltjesschrijver. Tot op een dag een verhaal omgezet wordt in een boek…


  Verschijningsdatum 11-02-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-932-7
  EAN nummer
  9789089549327
  Auteur
  Els de Jong