Verstrikt in familiepatronen
Afbeelding van Verstrikt in familiepatronen
Afbeelding van Verstrikt in familiepatronen

Verstrikt in familiepatronen

Spannende en ontroerende roman over het ontrafelen van familiepatronen

€ 22,50  Omschrijving

  De 27-jarige Steffie worstelt met zichzelf. Ze heeft een goed salaris, een fijn huis en een lieve vriend, maar toch is ze niet echt gelukkig. Onderhuids schuurt het, al vanaf haar kinderjaren. Ze was een onzeker meisje dat heel erg haar best deed om haar ouders te behagen, op zoek naar liefde. Het juk van het loyaal zijn hangt als een molensteen om haar nek. Een traumatische ervaring als kind deed bovendien haar onschuld plotsklaps verdwijnen. Eeuwige schuld dook in haar cellen onder en houdt haar nog iedere dag in de greep. Hoe komt ze hier in vredesnaam ooit vanaf? Durft ze de confrontatie met haar ouders aan te gaan?

  Een auto-ongeluk zet Steffies leven volkomen op z’n kop, nu moet ze de gebeurtenissen die haar leven bepaalden wel onder ogen zien. Ook haar grote geheim wordt zichtbaar, ze kan er niet onderuit. Vindt ze inspiratie om een andere richting op te gaan in haar leven?

  Verstrikt is een originele roman over het ontrafelen van familiepatronen. Een boek dat in stilte overdondert en nog lang nagalmt. Een verhaal met humor, diepgang, ontroering en levenslessen.

  Verstriktinfamiliepatronen_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 229
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Mariska van Hoof
  Biografie

  Mariska van Hoof (1964) is al ruim dertig jaar bezig met zelfontwikkeling. Zij is naar de kern gegaan van hoe familiepatronen ontstaan, hoe ze ons beïnvloeden en hoe je deze kunt doorbreken. Door jarenlange studie en door haar eigen wonden te helen, ontwikkelde ze een diepgaande visie over de ‘ouder-kind’-relatie. Zij geeft hierover lezingen en begeleidt volwassenen om deze patronen te doorbreken.

  Verschijningsdatum 25-04-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-527-9
  EAN nummer
  9789463655279
  Auteur
  Mariska van Hoof