Vertrouwen door geestkracht
Afbeelding van Vertrouwen door geestkracht
Afbeelding van Vertrouwen door geestkracht

Vertrouwen door geestkracht

€ 22,50  Omschrijving

  Levensverhaal over vliegtuigen en dromen

  “De huidige crisis? Om de troep op te ruimen die de antieke goden van de aarde gemaakt hebben!”
  Weet jij wat je moet doen als de rampen nog groter worden dan corona?
  We hebben deze crisis gehad, maar dat is vast niet de laatste, want de problemen door de opwarming, de vervuiling en de ontbossing moeten nog in volle hevigheid uitbarsten. Wat doe je dan? Kom je in actie, of raak je verlamd en kun je jezelf en je familie dan niet redden?

  In deze autobiografie vertelt Berend Warrink waar hij geleerd heeft over het gebruik van geestkracht om zijn omgeving te beïnvloeden. Jarenlang oefende hij ermee tijdens zijn carrière bij de Fokkervliegtuigfabriek. Lees over zijn spirituele ervaringen en bijzondere dromen. Ontdek de antwoorden die hij vond op de grote levensvragen, zoals de vraag: waarom corona? Leer hoe je de ‘draken’ die aansturen op de rampen kunt herkennen en temmen. Ontdek hoe je anders tegen de toekomst aan kunt kijken, zodat je niet verlamd raakt en je wel de juiste acties kunt nemen als de grote transformaties komen.

  Vertrouwendoorgeestkracht_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x30 mm
  Aantal pagina's 319
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Berend J. Warrink
  Biografie

  Berend Warrink is opgeleid tot verkeersvlieger en luchtvaartingenieur. Hij werkte 35 jaar bij Fokker. Voor het faillissement was hij tweede hoofdconstructeur Fokker 100. Als ‘ijsmeester’ bestreed hij de ‘ijsdraak’, de oorzaak van ongevallen door ijs. Later werd hij kwaliteitsmanager en luchtwaardigheidsdirecteur NH90. Hij oefende steeds in het gebruik van geestkracht om de organisatie positief te maken. Dat paste hij ook wereldwijd toe, in Nederland, Europa, Amerika, China en Rusland.

  Berend Warrink is getrouwd, heeft drie kinderen en vier kleinkinderen. Na zijn pensionering schreef hij vier avontuurlijke spirituele romans.

  Verschijningsdatum 21-12-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-298-8
  EAN nummer
  9789463652988
  Auteur
  Berend Warrink