Vrije val | Een verhaal over keuzes
Afbeelding van Vrije val | Een verhaal over keuzes
Afbeelding van Vrije val | Een verhaal over keuzes

Vrije val | Een verhaal over keuzes

Beeldend en herkenbaar verhaal over mensen die voor belangrijke keuzes in hun leven komen te staan.

€ 19,95  Omschrijving

  In het café Ad Fundum vinden de gasten een goeie sfeer en een luisterend oor. Alexandra zwaait daar de scepter en heeft haar dromen opzij gezet om bij haar moeder te zijn, die langzamerhand meer verzorging nodig heeft. Karst komt geregeld een biertje en een warme hap halen. Hij drijft met succes en plezier een antiekwinkel, La Verité en krijgt langzamerhand zijn leven weer op de rit. Zijn zus Anna is onderwijzeres en helpt haar broer met de administratie. Ze hebben allebei te kampen met liefdesperikelen en kunnen daarvoor bij elkaar en bij Alexandra terecht.

  Vlot en verrassend, beeldend en herkenbaar schetst Harriët Plantinga het leven van een groepje mensen die ieder op hun eigen wijze voor een belangrijke keuze in hun leven komen te staan. Eerder schreef zij het boek Onlosmakelijk verbonden, een onderhoudend familieverhaal. Daarvoor schreef ze samen met Ingrid van Netten de roman Hart voor de zaak, een verhaal over vriendschap.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's272
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHarriët Plantinga
  Korte levensbeschrijving

  Harriët Plantinga (1971) werkt in het dagelijks leven bij revalidatie Friesland, een baan die zij als leuk en zingevend ervaart. Behalve dat Harriët verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering, deelt zij ook het lief en leed van/en met haar team en collega’s.

  Verschijningsdatum2014-06-27

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-648-7
  EAN nummer
  9789089546487
  Auteur
  Harriët Plantinga