Vrouwenpact
Afbeelding van Vrouwenpact
Afbeelding van Vrouwenpact

Vrouwenpact

Vrouwenpact is een spannende psychologische thriller, met een ingewikkeld patroon van macht en corruptie op het hoogste bestuurlijk niveau van Engeland

€ 24,50  Omschrijving

  Een Caitlin-avontuur

  Als Steven Thurm, minister van Economische Zaken, van de ene op de andere dag ontslag neemt, met de noorderzon vertrekt en er vijf moorden met hem in verband worden gebracht, schakelt de eerste minister het hoofd van MI5 Lynn Howard in.
  Steven Thurm is zich niet bewust van het feit dat een criminele organisatie hem uitgekozen heeft als hun toegang tot de overheid, zodat zij het land kunnen lamleggen.
  Lynn vertrouwt het niet omdat de eerste minister getrouwd is met de hoofdcommissaris van Scotland Yard, die betrokken lijkt. Ze vraagt Caitlin Dern de moorden te onderzoeken en Steven Thurm op te sporen.
  Caitlin duikt met haar team in een uiterst complexe zaak en ontdekt dan wat er werkelijk speelt.

  Vrouwenpact is een spannende psychologische thriller, met een ingewikkeld patroon van macht en corruptie op het hoogste bestuurlijk niveau van Engeland.
  Het verhaal blijft je boeien tot de verrassende ontknoping.

  Een amusante schrijfstijl, een frisse zinsbouw en een boeiende verhaallijn’
  Guy Doms van Crime Zone over VERBORGEN VERLEDEN

  ‘Een auteur die meer naamsbekendheid verdient’
  HTTC Communicatie op Bol.com over BOTOX

  :


  Vrouwenpact_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 428
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Daan Fousert
  Biografie

  Daan Fousert is een bijzondere schrijver. Vrouwenpact is zijn vijfde thriller waarin Caitlin de hoofdrol speelt. Naast zijn thrillers schrijft Daan ook psychologische-, historische- en spirituele romans. Zijn kennis en ervaring met mensen zet hij schitterend om in zeer sprekende personages en spannende dialogen. Hij heeft een verbeeldende schrijfstijl en houdt je vast tot het einde van het boek. Als je eenmaal in een verhaal begint, kun je haast niet meer stoppen.

  Verschijningsdatum 01-06-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-440-1
  EAN nummer
  9789463654401
  Auteur
  Daan Fousert