Wakkere nachten
Afbeelding van Wakkere nachten
Afbeelding van Wakkere nachten

Wakkere nachten

Bijzondere verhalen over zeereizen, wonen in Portugal en persoonlijke belevenissen

€ 22,95  Omschrijving

  De meeste verhalen in dit boek zijn in de nacht geboren. Er zijn drie categorieën te onderscheiden: de eerste zes verhalen zijn ontspannend, verstrooiend, vanaf zeven beschrijft Oerlemans belevenissen in Portugal, en met twaalf begint het zeer persoonlijke deel.

  Wakkerenachten_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 307
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Christian Oerlemans
  Biografie

  Christian Oerlemans is auteur van thrillers, romans en poëzie. In zijn jonge jaren voer hij over de wereldzeeën en zwierf door Europa. Uit die tijd stammen enkele verhalen en de dagboekroman Op weg naar de Noordkaap.

  Hij werkte als tekstschrijver in de reclame (bekendste tekst: Even Apeldoorn Bellen) en had als creatief ondernemer later een groot reclamebureau. Hij schreef artikelen en columns over en voor het reclamevak. Halverwege de jaren negentig volgde hij zijn hart en werd weer schrijver. Er volgden een paar romans (Het slechte pad, De carrière en de dood), twee gedichtenbundels en boeken over kunst en kunstenaars, zoals Will Kellermann (Het romantisch avonturisme). Hij schrijft columns voor het magazine van de Prostaatkanker Stichting en is auteur van het informatieve en humoristische boek Mannen je sluipmoordenaar heet testosteron. Daarnaast schreef hij jarenlang essays voor literair tijdschrift Extaze, nog online te lezen.

  Samen met zijn uitgever Jitske Kingma werd deze verzameling verhalen gebundeld, tevens een beeld gevend van 60 jaar schrijverschap.

  www.christian-oerlemans.net

  Verschijningsdatum 15-12-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-598-9
  EAN nummer
  9789463655989
  Auteur
  Christian Oerlemans