Werken vanuit de akasha
Afbeelding van Werken vanuit de akasha
Afbeelding van Werken vanuit de akasha
Afbeelding van Werken vanuit de akasha

Werken vanuit de akasha

Voorheen hadden slechts heiligen, mystici, profeten of Avatars toegang tot de Akasha(kroniek). In het Aquariustijdperk kan echter élk mens, door een weg van zelfinwijding, deze toegang in zichzelf ontsluiten. Daardoor zal de universele berichtgeving die vanuit hogerhand wordt vrijgegeven binnenkort uitsluitend nog via de Akasha naar buiten komen. Dit boek introduceert de betekenis van de Akasha en hoe je via deze inwijdingsweg uiteindelijk in volledige eenheid met de Bron als een mysticus vanuit de Akasha zult kunnen werken.

€ 8,95  Omschrijving

  In het Aquariustijdperk is er verandering gekomen in de toegankelijkheid van de Akasha. Het bewustzijn van de mens heeft een grote mutatie ondergaan. Daarmee is de mens de hogere, kosmische mens geworden, die door zijn dertienvoudig bewustzijn de Immanentie Gods, de Bron in hem, kan openbaren. Dit betekent dat in elk mens de poort naar de Bron ontsloten is en dat hij kan leren putten uit de Akasha van de Bron van Leven in hemzelf.
  Dit boek wil u introduceren in het werken vanuit de Akasha. U wordt aan de hand genomen om de inwijdingsweg van de mens te betreden, die u op de weg leidt waarop u uiteindelijk in volledige eenheid met de Bron als een mysticus vanuit de akasha zult kunnen werken. Het beschrijft hoe deze weg van inwijding verloopt en wanneer je via je innerlijk mystiek kanaal toegang tot de Akasha zult verwerven.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Formaat
  210x150x8 mm
  Aantal pagina's 95
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto:
  € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-17-5
  EAN nummer
  9789075343175
  Auteur
  Sonia Bos