Winterrilling
Afbeelding van Winterrilling
Afbeelding van Winterrilling

Winterrilling

Eigentijds verhaal met link naar het verleden over het effect van een meerdere met macht

€ 22,50  Omschrijving

  1898 Het inwonende dienstmeisje Mina laat samen met de oude kokkin Bertha het huishouden van haar werkgever op rolletjes lopen. Zij kan niet voorkomen dat ze zwanger raakt en is gedwongen het veilige dorp te verlaten. In de onbekende, overbevolkte stad Den Bosch moet ze met haar kind een onzeker bestaan op zien te bouwen.

  2024 De jonge, zelfstandige journaliste Anna combineert haar alleenstaand moederschap met haar werk op de redactie van een dagblad. Ze vindt dat ze een wereldbaan heeft totdat ze te maken krijgt met een leidinggevende die haar te aantrekkelijk vindt om alleen op de werkvloer te ontmoeten.

  Beide vrouwen worden geconfronteerd met een maatschappij waarin macht hun leven totaal verandert. Ook al leven zij in een verschillende tijd met ruim honderd jaar ertussen, ze krijgen te maken met hetzelfde probleem. Op een verrassende wijze raken hun geschiedenissen verstrengeld.

  Een aansprekend en eigentijds verhaal.

  Winterrilling_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 248
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Annette François
  Biografie

  Annette François was in haar werkzame leven docente Nederlands. Ze publiceert al vanaf jonge leeftijd in diverse bladen en tijdschriften.
  In 2023 schreef zij De schimmen van Beekvelt, een historische roman over de bewoners van een voormalig kasteel in Berlicum. Samen met de onderzoeker van deze geschiedenis bracht zij dit boek in eigen beheer uit. Lokaal werd het goed ontvangen.

  Winterrilling is haar debuut voor een breder publiek.

  Verschijningsdatum 04-07-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-659-7
  EAN nummer
  9789463656597
  Auteur
  Annette François