Woorden van zorg
Afbeelding van Woorden van zorg
Afbeelding van Woorden van zorg

Woorden van zorg

Baanbrekende vertelling over hoe communicatie in de zorg mensen echt kan bereiken en helpen

€ 13,95  Omschrijving

  Vertelling over professionele communicatie in de zorg

  Dit verhelderende en baanbrekende boek van Hans Siepel gaat over communicatie in de zorg, waarbij de mens centraal staat. Niet zomaar een boek. Een boek met een missie en doel. Het moet aanzetten tot nadenken, ruimte bieden voor bewustwording en leiden tot discussie. In een tijd waarin waardig ouder worden en omgaan met patiënten in de gezondheidszorg en de ouderenzorg veel in het nieuws is, geeft deze vertelling inzicht in hoe professionele communicatie mensen echt kan helpen.

  Siepel koos daarvoor het middel van een soms wat provocerende vertelling, gestoeld op voorbeelden uit de praktijk. Hoofdpersoon is een hoogleraar neuropsychologie die aanvankelijk de weg van de wetenschap bewandelt, maar uiteindelijk tot het inzicht komt, hoeveel beter communicatie verloopt als ze zich verplaatst in de persoon tegenover haar en het haar vertrouwde medisch-wetenschappelijk mensbeeld loslaat. Een vertelling die een ieder werkzaam in de zorg zou moeten lezen. Met een duidelijke oproep om je als professional werkzaam in de zorg toch vooral als mens te manifesteren.

  Woorden van zorg Binnenwerk INK.pdf

  Formaat 125x210x7 mm
  Aantal pagina's 71
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Hans Siepel
  Biografie

  Hans Siepel (1958) heeft politicologie gestudeerd en gewerkt in diverse communicatiefuncties. Sinds 2005 is hij schrijver, mediatrainer, docent adviseur, vooral op het gebied van overheidscommunicatie en crisiscommunicatie.

  Verschijningsdatum 28-04-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-942-6
  EAN nummer
  9789089549426
  Auteur
  Hans Siepel