Zelfhypnose ... je kunt het zelf doen
Afbeelding van Zelfhypnose ... je kunt het zelf doen
Afbeelding van Zelfhypnose ... je kunt het zelf doen

Zelfhypnose ... je kunt het zelf doen

Aansprekende en heldere methode om zelfhypnose toe te passen van ervaren hypnotiseur Joop Fenstra

€ 16,50  Omschrijving

  Je kunt het zelf doen

  Hypnose is een krachtig fenomeen dat toegepast wordt bij het behandelen van diverse klachten, onder andere: fobieën, pijn en verslavingen, zoals roken. Daarnaast kan het heel goed helpen bij het versterken van zelfvertrouwen, afvallen of het overwinnen van dwanggedachten en blokkades.

  In dit boek legt Joop Fenstra – zelf een ervaren hypnotiseur – uit hoe mensen hypnose op zichzelf toe kunnen passen. Hij beschrijft twee redelijk eenvoudige methodes die uitstekend te doen zijn voor iemand die aan zelfhypnose wil gaan werken. Het kost relatief weinig tijd en oefening en de resultaten kunnen verbluffend zijn. Geestkracht is bijzonder sterk.

  Zelfhypnose Binnenwerk INK.pdf

  Formaat 125x190x13 mm
  Aantal pagina's 99
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Joop Fenstra
  Biografie

  Joop Fenstra volgde de fotovakschool en was jarenlang persfotograaf voor o.a. De Telegraaf. Hij combineerde dit werk met optredens als tafel- en straatgoochelaar en deed o.a. hypnoseshows. In 2007 werd hij fulltime magician en treedt op voor bedrijven, op beurzen, tijdens recepties, jubilea, openingen, trouw- en andere privéfeesten. Daarnaast helpt hij mensen via hypnosesessies om angsten, fobieën en verslavingen de baas te worden.

  Verschijningsdatum 25-08-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-985-3
  EAN nummer
  9789089549853
  Auteur
  Joop Fenstra