Zielensprong
Afbeelding van Zielensprong
Afbeelding van Zielensprong

Zielensprong

Een meeslepende spirituele roman over liefde waarvoor hard gewerkt en gevochten moet worden.

€ 21,-  Omschrijving

  Walter is wielrenner en zijn droom om de Tour de France te winnen lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. Tijdens de afmattende Tour denkt hij na over zijn leven. Sinds zijn ontmoeting met de mystieke en spirituele masseuse Alexandra is niets meer hetzelfde. Hij voelt zijn bloed kolken en als een vloed van herkenning door zijn lichaam stromen. Walter raakt meer en meer verdwaald in oude dromen over andere levens.

  Een spiritueel verhaal over liefde waarvoor hard gewerkt en gevochten moet worden. Een verhaal over warmte en genegenheid, angst en twijfel, trots en gevoel, zwart en wit, energieblokkades. Maar vooral een verhaal over loslaten en groeien.

  ‘Een bijzonder, liefdevol en gevoelig boek dat je moet lezen. Het is verslavend!’ (Magazine Vriendin)

  Gevoelige verhalen over liefde, angst, loslaten en groeien. Bindels combineert de delen knap tot één geheel, dat leest als het verslag van een Koninginnerit.’ (SI)

  Een reëel beeld van hoe tweelingzielen elkaar voortstuwen en elkaar voortdurend tot geestelijke groei aanzetten. Na vele eeuwen en lange, vaak barre avonturen wacht de pot met goud. Van harte aanbevolen! (Skyletters)

  ‘Een ‘down to earth’-roman vol magie.’ (Paravisie)

  Zielensprong is één lange, bijzondere ontdekkingsreis die nooit verveelt. Wat eerst op wanhoop lijkt, verandert tenslotte in hoop.’ (Paraview)

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's296 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurGuido Bindels
  Korte levensbeschrijving

  Guido Bindels reisde ruim een kwart eeuw de wereld rond. Van Colombia tot Korea, van Australië tot Amerika, van Japan tot Canada. Hij maakte kennis met de meest uiteenlopende culturen en gewoonten. Door rovers achterna gezeten in het Andesgebergte, naar de sterren gereikt op Lake Louise en de diepgang gevoeld in Aziatische tempels: een cocktail aan ervaringen, waarbij Bindels ondervond dat er vele waarheden zijn. En dat groeien pijn doet en loslaten het moeilijkste van alles is. Waar je ook leeft op deze wereld, waar je ook geboren bent. Het bracht hem tot het schrijven van zijn eerste en nog steeds meest dierbare boek Zielensprong dat nu in een gewijzigde druk is verschenen.

  Na de twee spirituele romans verschenen er in 2010 twee ‘sportboeken’ van Bindels. Teun van Vliet Drank, vrouwen, de koers en de dood’ gaat over het levensverhaal van de oud-wielrenner, die vier jaar geleden kreeg te horen dat hij nog maximaal één jaar had te leven, maar er nog steeds is. Het is inmiddels toe aan vierde druk en werd door de lezers gekozen tot ‘Beste Sportboek van het Jaar’. Tourglorie ‘Verrrek, hij leeft nog’ is een bundeling verhalen van markante renners en typische gebeurtenissen uit de rijke historie van de Ronde van Frankrijk.

  In 2012 maakte de auteur zijn oeuvre nog gevarieerder met wederom twee totaal verschillende titels. Isabella “Because I Wasn’t Worth It” vertelt het verhaal van een Nederlands model dat op het punt staat om door te breken in Amerika. Voor een ontmoeting met Oprah Winfrey wilde ze er extra mooi uit zien en nog even haar haar laten ontkroezen. Maar een chemische verbranding verminkte haar hoofd op een gruwelijke manier. Een ongelofelijk, maar waargebeurd en inspirerend verhaal over de strijd van een eenling tegen een multinational. Waarbij niemand wordt gespaard. Let op: Alleen verkrijgbaar in het Engels. Onderweg is opnieuw een bundeling verhalen. Op verzoek van zijn lezers schrijft Guido Bindels deze keer over zichzelf. Hij neemt ons mee op de vele reizen die hij ruim een kwart eeuw lang voor de krant maakte.

  In 2013 verscheen Hille, een aangrijpend en ontroerend verhaal van een ‘Downer’ waar anderen van kunnen leren. Bijvoorbeeld over hoe ze moeten omgaan met mensen als hij.

  Verschijningsdatum2009-01-04

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-605-0
  EAN nummer
  9789089546050
  Auteur
  Guido Bindels