Zielsgesprekken
Afbeelding van Zielsgesprekken
Afbeelding van Zielsgesprekken

Zielsgesprekken

Hartstochtelijk relaas van zielen die in vorige levens afspraken hebben gemaakt, met onverwachte ontdekkingen.

€ 17,95  Omschrijving

  Wat gebeurt er als je met elkaar afspreekt, dat je in een volgend leven man en vrouw zult zijn, samen kinderen zult hebben? Houden die zielen zich aan hun afspraak? En wat, als een moeder uit wraak haar kind vermoordt, krijgt zij dan in een volgend leven de rekening gepresenteerd?

  Dit hartstochtelijke verhaal is het relaas van die zielen. Met onverwachte ontdekkingen, door uiteindelijk op zielsniveau in gesprek te gaan met elkaar. Inzicht bevrijdt en verlost ons van oude pijn. In dit boek krijgen alle menselijke emoties een bredere context. Het is nuchter en vlot geschreven en heel herkenbaar.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's171
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurKees Hugenholtz
  Korte levensbeschrijving

  Kees Hugenholtz is psychotherapeut en spiritueel leraar. Op de leeftijd van tien jaar had hij een bijna-dood ervaring. Ook beleefde hij enkele uittredingen. Zijn mystieke ervaringen brachten hem eenzaamheid en vervreemding van onze materiële wereld. Zij vormden de drijvende kracht in zijn zoektocht naar verbinding. Een zoektocht, die hem in contact bracht met Krishnamurti, psychosynthese, soefisme en reïncarnatie. Hij heeft een therapeutische praktijk aan huis en geeft regelmatig workshops, trainingen en lezingen. Eerder publiceerde hij het boek Wat Doe ik Hier? Zoeken naar betekenis.

  Verschijningsdatum2013-06-30

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-546-6
  EAN nummer
  9789089545466
  Auteur
  Kees Hugenholtz