Zielsliefde

Zielsliefde

Een openhartig, oprecht, kwetsbaar en inspirerend verhaal over diepe zielsliefde als snelweg naar spirituele bewustwording

€ 19,50  Omschrijving

  Liefde met een missie

  Gebruik de kracht van jullie liefde als een scheppende, creatieve kracht.
  Opdracht van de voorouders

  Zev en Kaja waren al jaren goede vrienden en spirituele maatjes. Tot hun grote verwondering ontpopte deze vriendschap zich onverwacht tot een diepe zielsliefde. Dit zette hun overtuigingen en hun levens volkomen op zijn kop, te meer daar zij allebei al een relatie hadden. Maanden van intense verwarring en vele kritische vragen volgden. Want hoe kon het bestaan dat zij, om hun spirituele verlangen en missie ̶ anderen te helpen en begeleiden in de overgangstijd waarin we momenteel leven ̶ te volgen, dit alleen maar konden bereiken door twee mensen van wie zij hielden veel pijn en verdriet te doen? Toch, alle twijfels ten spijt, leidde hun pad maar in één richting, die van ‘samen’.

  Zowel de lichtkant als de schaduwzijde van hun keuzes wordt belicht. Zev en Kaja hebben dit proces ervaren als een snelweg naar spirituele bewustwording, die hen uiteindelijk thuisbracht in zichzelf en bij elkaar. Van meet af aan was het duidelijk dat hun liefde de persoonlijke dimensie oversteeg. Het was en is liefde met een missie, bedoeld om de Liefde in de wereld naar een hoger plan te helpen tillen.

  Het prachtige verhaal van hun reis staat opgetekend in dit boek. Openhartig, oprecht, kwetsbaar en inspirerend.

  Zielsliefdeliefdemeteenmissie_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 255
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Mika Vogelenzang
  Biografie

  Mika Vogelenzang (1972) is opgeleid als HBO-verpleegkundige. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de psychiatrie en wijkverpleging – zij heeft over haar ervaringen in de zorg vele blogs geschreven – maakte ze in 2021 de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap.
  Samen met haar grote liefde bouwt ze nu aan hun praktijk voor coaching en energetisch werk, waarin zij mensen begeleiden die zich in een transformatieproces bevinden, in gang gezet door burn-out, (chronische) ziekte, rouw of verlies, of een ervaring met zielsliefde.

  Verschijningsdatum 30-03-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-428-9
  EAN nummer
  9789463654289
  Auteur
  Mika Vogelenzang