Zien voorbij de horizon
Afbeelding van Zien voorbij de horizon
Afbeelding van Zien voorbij de horizon

Zien voorbij de horizon

Het verhaal van een paranormale vrouw, die al jong waarneemt waar het in het leven om draait. Eigentijdse, spirituele roman met verrassende ontwikkelingen

€ 19,95  Omschrijving

  Een enerverend verhaal van een meisje, dat er op jonge leeftijd achter komt dat ze anders is dan andere kinderen. Femke, de hoofdpersoon, is paranormaal begaafd en met behulp van een oudere vriendin die geschoold is in de Hermetische filosofie, leert zij omgaan met deze wonderlijke gave. Op jonge leeftijd ontdekt zij al waar het in het leven werkelijk om draait.
  De schrijfster laat de lezer kennis maken met het gedachtegoed van Hermes Trismegistus, een Egyptische wijsgeer die van mening was, dat onwetendheid door afwezigheid van Kennis met de grote ‘K’ de grootste veroorzaker is van alle vormen van geweld, verdriet en het onvermogen tot loslaten, waar iedereen, in wat voor vorm dan ook, vroeg of laat mee te maken krijgt.

  Femke krijgt op een vakantie in Frankrijk helderziende waarnemingen die haar terugvoeren in de tijd. Terug naar een vorig leven, waar zij vrijwillig een risicovolle opdracht op zich nam.
  Haar leven speelde zich toen af in de roerige tijd die vooraf ging aan de Franse revolutie, waarin de Rozekruisersbroederschap voor het eerst in de openbaarheid trad met affiches die zij plakte op de muren van Parijse kerken en openbare gebouwen. Hierop stond te lezen dat zij de bevolking aanmoedigden zich te bevrijden van de dodelijke vergissingen die er bestaan ten aanzien van de dood.

  Margreet de Boer toont in deze spannende, eigentijdse, spirituele roman haar talent als verteller.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's250 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMargreet de Boer
  Korte levensbeschrijving

  Margreet de Boer, geboren in 1948 te Apeldoorn, werd zelf ingewijd in verschillende broederschappen. Door middel van een spannend verhaal, dat voor een belangrijk deel op waargebeurde feiten berust, wordt de lezer uitgenodigd zelf het Pad van Inwijding op te gaan om er achter te komen waar de oorsprong van het verlangen naar spirituele kennis vandaan komt. Misschien wordt dit verlangen naar kennis veroorzaakt door heimwee. Heimwee, door de herinnering van de ziel aan zijn spirituele thuis?

  Verschijningsdatum2011-01-15

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-274-8
  EAN nummer
  9789089542748
  Auteur
  Margreet de Boer