Zijn terwijl u zoekt
Afbeelding van Zijn terwijl u zoekt
Afbeelding van Zijn terwijl u zoekt

Zijn terwijl u zoekt

Een inspirerende en bijzondere bundeling van doorleefde inzichten

€ 19,95  Omschrijving

  Alle antwoorden liggen in jezelf, op dit moment. Soms zijn we gefocust op later; ‘er is een plek in de toekomst waar alles is zoals het moet zijn’. Dit is een illusie. De antwoorden arriveren op het moment dat je onderzoekt waar jouw uitdagingen liggen en wanneer je ze aangaat.

  Er ligt een wereld op jou te wachten áchter de werkelijkheid.


  In dit boek probeert Bram Dhont aan de hand van esoterische en religieuze bronnen een beeld te vormen over onze werkelijkheid. Zijn er antwoorden op levensvragen als: wat is de aard van het bestaan en wat is het lot van de mens daarin? Het idee bestaat dat veel religies, esoterische tradities en spirituele stromingen van één bron komen. Ze vormen een kleurrijk en bont gezelschap, maar zijn door de prisma te herleiden naar een enkel wit licht. Naar dat witte licht is hij op zoek gegaan en in dit boek presenteert hij zijn variant daarop.

  Hij probeert de bronnen zo puur mogelijk te weerkaatsen, ieder alsof het een echo is. Elke bron spreekt voor zichzelf en uit die bronnen komen ook handvatten voor de lezer. Ze geven raad, moed en vertrouwen en deze vormen een waardevol onderdeel van dit boek.

  In dit boek vertelt Bram Dhont tevens zijn eigen verhaal. Dat doet hij op openhartige en aansprekende wijze. Een inspirerende en bijzondere bundeling van doorleefde inzichten.

  Zijnterwijluzoekt_Inkijk.pdf


  Formaat
  145x210x16 mm
  Aantal pagina's
  178
  Levertijd
  2 werkdagen
  Auteur
  Bram Dhont
  Biografie
  Bram Dhont (1985) is geboren in Bemmel, Gelderland en werkt sinds 2010 als docent geschiedenis en vertrouwensdocent op een middelbare school. Van kinds af aan had hij interesse in de wereld achter het alledaagse. In de prachtige Rozet-bibliotheek in Arnhem is hij op zoek gegaan naar informatie voor zijn eerste boek.
  Verschijningsdatum06-11-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-091-5
  EAN nummer
  9789463650915
  Auteur
  Bram Dhont