Asha, kind van Atlantis
Afbeelding van Asha, kind van Atlantis
Afbeelding van Asha, kind van Atlantis

Asha, kind van Atlantis

Het verhaal van Asha, de vrouw met heel bijzondere krachten, die mede verantwoordelijk was voor de ondergang van Atlantis

€ 21,50  Omschrijving

  Asha voelt meteen een enorme kracht haar lichaam binnenstromen. Ze wordt uit haar lichaam getrokken en komt terecht in een immens wit Licht. Zij ervaart de sfeer waar zij vandaan is gekomen voor ze in Atlantis is geboren. Zij ervaart de kracht die Atlantis in stand houdt en hoe belangrijk deze wel niet is. Zij ervaart hoe Atlantis in het verleden tot stand is gekomen. Zij ervaart haar afkomst in Atlantis. Zij ziet wie ze is en waarvoor ze gekomen is. Deze kennis die zij gekregen heeft, is groot en verandert haar zijn. Ze is niet langer onwetend, maar wetend. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Die voelt zij. Het maakt haar volwassen en klaar voor de volgende stap: haar kennis in praktijk brengen.

  In dit boek vertelt Ciska Reer het verhaal van Asha, de vrouw met heel bijzondere krachten, die mede verantwoordelijk was voor de ondergang van Atlantis. Het verhaal is haar doorgegeven door Tarana, haar persoonlijke gids.
  Asha groeit op als een leergierig en liefdevol kind. Al gauw leert ze, haar krachten te ontwikkelen en in te zetten. Maar ze leert ook, wat er gebeurt als ze eigen aanzien en roem voorop gaat stellen. Ze krijgt met grote tegenstand te maken en raakt steeds verder van haar innerlijke weg af. Dat heeft grote en onafwendbare gevolgen.
  Van Ciska Reer verschenen eerder de boeken De ziel in een vreemd land en De ziel in relatie. Ook deze beide boeken zijn haar doorgegeven door Tarana.


  Formaat

  145x210x24 mm

  Aantal pagina's 263
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Ciska Reer

  Biografie

  Ciska is geboren in Apeldoorn. Zij komt uit een christelijk gezin. Omdat haar vader beroepsmilitair was, heeft zij op verschillende plaatsen gewoond in Nederland en in Duitsland. Na de middelbare school heeft zij de sociale academie gevolgd, en ook nog diverse opleidingen gedaan, o.a. voor hondentrimster, dokters-assistente, gewichtsconsulente en een basisopleiding natuurlijke geneeswijzen.
  Zij is haar hele leven al paranormaal begaafd geweest. Als kind had zij een stem in haar hoofd aan welke zij alles kon vragen. Vanuit haar christelijke achtergrond veronderstelde zij dat dit God was. Zij kreeg bijna altijd antwoord, wat voor haar een hele steun was. Zij was ook heldervoelend en al op 5-jarige leeftijd voorzag zij problemen die nog zouden komen. Omdat zij niet om kon gaan met wat zij (voor)voelde heeft zij haar gevoel afgesloten. De stem echter bleef. Zij heeft altijd contact gehouden met de andere sferen. Na regressietherapie op 27-jarige leeftijd is dat gevoel teruggekomen en is het contact met haar gidsen sterker geworden.
  Via automatisch schrift is haar materiaal gedicteerd door haar Gidsen, wat in 2011 in boekvorm is gepubliceerd. Zij is zich gaan bezighouden met handlijnkunde, kaartlezen, fotolezen, contact met overledenen en healing. In eerste instantie heeft één van haar gidsen haar opgeleid tot healer, daarna heeft zij een opleiding gevolgd tot Reiki-master.

  Verschijningsdatum

  17-12-2014

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-723-1
  EAN nummer
  9789089547231
  Auteur
  Ciska Reer