Bij jezelf op de koffie
Afbeelding van Bij jezelf op de koffie
Afbeelding van Bij jezelf op de koffie

Bij jezelf op de koffie

Helder en concreet boek over hoe je met al die dingen waar je geen invloed op hebt in harmonie kunt leven

€ 16,50  Omschrijving

  Over de magie van het leven in al zijn rauwheid en meedogenloosheid

  Niemand bepaalt hoe jij gaat reageren op wat je beleeft. Dat doe je alleen zelf. Je kunt niet altijd bepalen wat je overkomt in je leven: het stormt en regent op je trouwdag, je wordt ontslagen, je wint de staatsloterij, je partner gaat vreemd, je wordt ernstig ziek, enzovoort. Maar je kunt wél bepalen hoe je erop reageert! Dat doe je helemaal zelf en daar ben je helemaal zelf verantwoordelijk voor. Je kunt misschien verzachtende omstandigheden aanvoeren, maar voor jouw acties is niemand anders verantwoordelijk dan jijzelf.

  Dit boek gaat over de magie van het leven in al zijn rauwheid en meedogenloosheid. Het laat zien hoe je met al die dingen waar je soms geen invloed op hebt, zoals ziekte en dood, in harmonie kunt leven. Het is een helder, concreet boek, met alledaagse voorbeelden en herkenbare verhalen.

  www.puravista.nl

  www.maxbartels.nl

  Bij jezelf op de koffie_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x10 mm
  Aantal pagina's 109
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Max Bartels
  Biografie

  Max Bartels (1961) is geboren in Utrecht. Hij volgde een opleiding HBO personeelswerk in Driebergen en later de lerarenopleiding Engels MO-A. Max heeft een werkzaam verleden met o.a. mensen met een beperking, als docent in het middelbaar onderwijs, als projectleider in IT, bij een onderwijsinstituut dat opleidt tot therapeuten en coaches in de complementaire sector en werkt nu voor zijn eigen bedrijf Pura Vista, waar hij advies geeft over levensloop van mensen, maatschappelijke structuren en bedrijven.

  Verschijningsdatum 27-11-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-913-6
  EAN nummer
  9789089549136
  Auteur
  Max Bartels