Blauwblomme
Afbeelding van Blauwblomme
Afbeelding van Blauwblomme

Blauwblomme

Een fascinerende en aansprekende zoektocht naar relatie tussen oma en mysterieuze man uit het zuiden

€ 22,50  Omschrijving

  In het Hoge Noorden werd ze geboren, Tebien Brian. Op een grijze novemberdag in 1899, in een dorp niet ver van de zee. Op een tijdstip ergens tussen eb en vloed. In het weidse Groningerland.
  Haar kleindochter Binie was geboeid door het leven van haar grootmoeder, waar ze maar zo weinig van af wist. Ook haar eigen moeder, die diep in de negentig werd, sprak er niet vaak over.

  Binie Bos dook in archieven en liet zich verrassen en verbazen door wat er op haar pad kwam. Ze hoopte een antwoord te vinden op de meest prangende vraag: wie hij eigenlijk was, die mysterieuze man uit het zuiden. Waarom was hij destijds in het Groningse Leens? Wat betekenden hij en haar oma voor elkaar? Zou ze al zoekende achter de waarheid komen?
  Een fascinerende en aansprekende zoektocht.

  Blauwblomme_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 292
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Binie Bos
  Biografie

  Binie Bos (1950) is geboren in Eelde. Zij is ruim veertig jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Daarnaast is ze beeldend kunstenaar en lid van de Vereniging van professionele kunstenaars VanTyNaarLo. Al ruim dertig jaar maakt ze ontwerpen voor het Bloemencorso in Eelde en begeleidt ze het hele proces tijdens de bouw van de wagens. Ze volgde een opleiding aan de Schrijversacademie.

  Verschijningsdatum 07-04-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-630-6
  EAN nummer
  9789463656306
  Auteur
  Binie Bos