Broei
Afbeelding van Broei
Afbeelding van Broei

Broei

Openhartig, aangrijpend en inspirerend verhaal over het overwinnen van een verwoestende verslaving

€ 27,50  Omschrijving

  Het waren de moeilijkste jaren van zijn leven geweest, die eerste eenentwintig. Hij was een slow starter. Hij wist niet wie hij was, wat hij was en waar hij was. Hij gleed weg, vond geen houvast. De anderen waren vreemden voor hem. Hij probeerde krampachtig aan te haken, maar de Duisternis trok aan hem.

  Peter heeft moeite zijn weg te vinden in het leven. Van zijn ouders krijgt hij weinig steun. Die hebben het druk genoeg met elkaar. Ook zijn boer en zus spelen slechts een zijdelingse rol in zijn leven. Langzamerhand raakt hij de grip kwijt. Het begin met een enkel blowtje, maar dat leidt uiteindelijk tot een verwoestende verslaving.

  Een openhartig, aangrijpend en herkenbaar verhaal over een leven dat langzaam uit de rails loopt. Maar ook een verhaal dat laat zien dat innerlijke kracht alles kan overstijgen.

  Broei_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's491
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Max Bartels
  Biografie

  Max Bartels (1961) is geboren in Utrecht. Hij volgde een opleiding HBO personeelswerk in Driebergen en later de lerarenopleiding Engels MO-A. Max heeft een werkzaam verleden met o.a. mensen met een beperking, als docent in het middelbaar onderwijs, als projectleider in IT, bij een onderwijsinstituut dat opleidt tot therapeuten en coaches in de complementaire sector. Samen met Aletta Smit runt hij nu hun eigen kleinschalige zalencentrum voor opleidingen, trainingen en vergaderingen, waar Aletta haar passie voor vega(n) koken uitleeft op de klanten van Watletjenu in Zaltbommel: www.watletjenu.nl

  Daarnaast lijkt schrijven voor Max nu een blijvertje te worden.

  Contact: maxbartels@msn.com

  Verschijningsdatum 07-01-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-605-4
  EAN nummer
  9789463656054
  Auteur
  Max Bartels