Bungelen in het niets
Afbeelding van Bungelen in het niets
Afbeelding van Bungelen in het niets

Bungelen in het niets

Roman over eenzame zielen die hunkeren naar begrip

€ 22,50  Omschrijving

  Na de dood van haar vader Sybolt gaat kunsthistorica Hester Kooyman met haar moeder Lies, een orthodox gelovige vrouw, naar Terschelling. Daar moeten ze Linquenda leeghalen, het zomerhuisje van de familie in de duinen bij West aan Zee. Beide vrouwen zijn van plan er een goede tijd van te maken op het eiland. Maar de persoonlijke herinneringen aan Sybolt, de uiteenlopende karakters van moeder en dochter en Hesters intense verlangen naar de journaliste Merel, een vrouw die ze op de veerboot tegenkomt, zorgen ervoor dat de goede bedoelingen al snel mislukken.
  Het boek gaat over eenzame zielen die hunkeren naar begrip. Naar liefde en geborgenheid. De geheimen die de beide vrouwenlevens beheersen en het patroon van normen en waarden waarin ze elk op eigen manier verstrikt zijn geraakt, maken het echter vrijwel onmogelijk om tot het hart van de ander door te dringen.


  Formaat 145x210x26 mm
  Aantal pagina's 290
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Willem Jongsma
  Biografie
  Willem Jongsma (55) studeerde in 1997 af in Cultuurwetenschappen aan de Open universiteit, op het werk van de schilder Abraham Bloemaert. Hij begon zijn schrijversleven als columnist. In 2008 verscheen van hem de verhalenbundel Zondagskind. Met Bungelen in het niets maakt hij zijn debuut als romanschrijver


  Verschijningsdatum.19-06-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-765-1
  EAN nummer
  9789089547651
  Auteur
  Willem Jongsma