De blauwe berg
Afbeelding van De blauwe berg
Afbeelding van De blauwe berg

De blauwe berg

Een prachtig sprookje voor kinderen en volwassenen, geïllustreerd met aquarellen van de schrijfster zelf

€ 20,-  Omschrijving

  De jonge koning Koldriaan wil graag zo snel mogelijk naar zijn geliefde toe. Hij besluit om dwars over de blauwe berg te reizen, ook al is hij gewaarschuwd voor een gevaarlijke toverkol, Kolika, beeldschoon en eeuwig jong. Kolika wacht al eeuwen tevergeefs op haar bruidegom en denkt dat Koldriaan haar langverwachte held is. Maar hij blijft weigeren om met haar te trouwen en dan moet hij van haar drie gouden ringen doorslikken, anders mag hij niet verder. Ze voorspelt hem de gevolgen: Hij zal ziek worden, eerst vlak na het huwelijk, dan na tien, twintig en dertig jaar, en steeds ernstiger.

  Koldriaan en zijn geliefde Miredo krijgen twee zoons, Fasol en Tido en als de eerste twee voorspellingen van de toverkol uitgekomen zijn, moet er iets gebeuren. De zoons worden eropuit gestuurd om de ban te breken.
  Zij beleven bijzondere avonturen en leggen ieder een lange weg af.


  Deblauweberg_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 169
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Marianne Carolus
  Biografie

  Marianne Carolus (1949) studeerde medicijnen met als bijvak andragologie aan de R.U. Groningen. Zij heeft een partner en drie kinderen, en was jarenlang antroposofisch schoolarts op Vrije Scholen. Na de opleiding reïncarnatietherapie publiceerde zij over dit werk vanaf 1999 vele artikelen in het Duitse antroposofische tijdschrift Info3. Zij gaf workshops verspreid in Europa en zette in Duitsland de driejarige opleiding Evadio op. Ze leidde tot 2012 therapeuten op in Duitsland en Roemenië. Ze was één van de mede-oprichters van EARTh, de Europese Associatie van Reïncarnatie- en regressietherapeuten.

  Verschijningsdatum 18-04-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-638-8
  EAN nummer
  9789463656388
  Auteur
  Marianne Carolus