De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten
Afbeelding van De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten
Afbeelding van De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten

De verborgen waarheid achter drie Amerikaanse presidenten

Analyse van de horoscopen van drie Amerikaanse presidenten Clinton, Bush en Obama op zeer geavanceerde wijze en met opmerkelijke resultaten

€ 22,50  Omschrijving

  In dit boek analyseert Wilma ter Mull de horoscopen van drie Amerikaanse presidenten, gebruik makend van drie verschillende onderdelen die belangrijk zijn om exact te kunnen zijn in het beschrijven van vorige levens, namelijk:

  Tijd (Reïncarnatietheorie van A.T. Mann bioloog/astroloog in de VS)

  Plaats (Astrocartografie James Lewis V.S)

  Gebeurtenis (API-instituut Zürich)

  Door deze drie niveaus te combineren, komt ze tot een vrij exact beeld van de plek waar de ziel haar herinneringen aan vorige levens heeft liggen. Dat brengt haar tot opzienbarende ontdekkingen waar ze in dit boek mee naar buiten komt. Haar conclusie is, dat de drie Amerikaanse presidenten die in dit boek worden beschreven, Clinton, Bush en Obama, alle drie te maken hebben met of verbonden zijn aan het leven van Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie.

  Alles wat in dit boek geschreven is, komt voort uit onderzoekswerk en niet uit helderziende beelden. Elk beeld is tot stand gekomen door te combineren met bestaande methodieken uit de astrologie en de antroposofie. Een en ander heeft ze gecombineerd met eigen inzichten en de logica die aan de reïncarnatiegedachte ten grondslag ligt.

  Wilma ter Mull draagt dit boek op aan die mensen die net als zij een sterke verantwoordelijkheid voelen voor Moeder Aarde en geloven in kosmische verbanden van de lichten en planeten. Aan die mensen die voelen dat alles wat een mens overkomt niet zinloos is maar een diepere betekenis heeft voor een verruimd bewustzijn. In haar eigen woorden: “Een veel gehoorde opmerking over de opwarming van de aarde is, dat wij de vervuiling vooral moeten stoppen voor ons nageslacht. Ik zou willen stellen: laten we het voorál voor ons zélf doen! Want als het waar is, zoals ik in mijn boek zal proberen aan te tonen, dat we een ziel hebben die door de ontwikkeling van het menselijke bewustzijn heen zich steeds weer verbindt met een nieuw lichaam, om zo te evolueren naar een hoger bewustzijnsniveau, is het dan niet zo dat we zélf in een volgend leven de wrange vruchten moeten plukken van onze vervuilende daden in een vorig leven?”

  Formaat165 x 240 mm
  Aantal pagina's194 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurWilma E. ter Mull
  Korte levensbeschrijving

  Wilma ter Mull is geboren in Eefde (1953).

  Na de opleiding in de psychiatrie volgde zij de Academie voor schone Kunsten (1989-1994) te Arendonk (België) met als een specialisatie portretschilderen. Vlak daarna startte zij een biografisch/astrologische praktijk in 1994. Het portretschilderen werd nu getransformeerd naar psychologische (astrologische) portretten. In 2005 heeft zij een driejarige karmisch/astrologische opleiding opgezet en geeft cursussen. Zij is van 2000 tot 2008 docent geweest aan de Academie voor sociale kunst in Leiden. Sinds 2006 werkt zij ook als freelance biografisch coach voor de reïntegratiesector.

  Van haar verscheen eerder het boek: “Een oude geschiedenis in de nieuwe tijd”.

  Verschijningsdatum2009-11-30

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-129-1
  EAN nummer
  9789089541291
  Auteur
  Wilma E. ter Mull