De vreemdelinge en de oude premiejager

De vreemdelinge en de oude premiejager

Twee intrigerende verhalen over mensen die een reis maken die hun leven voorgoed zal veranderen

€ 21,50  Omschrijving

  Aan het einde van de zomer van 2017 maken twee Engelsen ieder afzonderlijk een reis die hun leven zal veranderen…

  In De vreemdelinge gaat Lorraine Washburn, een pittige bedrijfsjuriste die al een tijd slecht in haar vel zit, met tegenzin mee op een bedrijfsreis naar Lissabon. Samen met haar collega’s verkent ze een weekend lang de Portugese hoofdstad. Het avontuur lijkt haar goed te doen, tot de gebeurtenissen een dramatische wending nemen.

  De wandel van een oude premiejager is het persoonlijke verhaal van Ed Brewster, een wat ongepolijste zestiger. In de voorafgaande anderhalf jaar zijn zowel zijn werkzame leven als zijn huwelijk met Sue abrupt ten einde gekomen. Die nederlagen heeft hij allebei nog niet verwerkt.
  Aan de Engelse oostkust maakt Ed de balans van zijn leven op. Twee dingen blijken daarin nog steeds centraal te staan: zijn liefde voor Sue en voor darts. Hun gedeelde passie kwam samen in het zelfbedachte spel Premiejagen, een spel dat hun heil en verderf bracht.

  Van David Westling verschenen bij uitgeverij Elikser eerder De Nachtwandelaar en andere verhalen en Oldtimer.

  ‘Intrigerende bundel over menselijke worstelingen’ ****
  Hebban over Oldtimer

  ‘De verhalen zijn knap opgebouwd, de spanning is kundig gedoseerd
  en de taal is uitmuntend gebruikt.’
  NBD Biblion over De Nachtwandelaar en andere verhalen


  Devreemdelingeendeoudepremiejager_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x27 mm
  Aantal pagina's 306
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur David Westling
  Biografie

  David Westling studeerde sociale wetenschappen en wordt gefascineerd door de menselijke aard en psyche. Hij schrijft verhalen in uiteenlopende genres, hoewel hij zich de laatste jaren vooral heeft toegelegd op literaire fictie.
  De personages in zijn verhalen zijn vaak gewone mensen die in een lastig parket verzeild zijn geraakt en/of worden geconfronteerd met ongewone omstandigheden. Thema’s in Westlings werk zijn de zoektocht naar vrijheid en naar catharsis, het (nood)lot en de realiteit in haar vele verschijningsvormen.
  In het najaar van 2014 werd bij uitgeverij Elikser zijn debuutbundel gepubliceerd: De Nachtwandelaar en andere verhalen. Eind 2015 verscheen Oldtimer, bestaande uit een gelijknamige novelle en vier kortere verhalen.

  Verschijningsdatum 02-03-2021
  Recensies

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-316-9
  EAN nummer
  9789463653169
  Auteur
  David Westling