De ziel in een vreemd land
Afbeelding van De ziel in een vreemd land
Afbeelding van De ziel in een vreemd land

De ziel in een vreemd land

In dit boek geeft Ciska Reer de inzichten die ze verworven heeft door aan andere mensen die, net als zij, op zoek zijn naar hun innerlijk, hun spirituele wezen. Het gaat om informatie die haar gidsen aan haar doorgeven en die een essentiële boodschap voor de mensheid te hebben, over het ego, ziekten en het bewustzijn op aarde

€ 23,95  Omschrijving

  Ieder kent in zichzelf de universele waarheid en weet daardoor ook alles wat er te weten valt. Leren is niets anders dan je de kennis weer herinneren. Iedere ziel gaat op haar manier om met de waarheid. Zoek jóúw manier en jouw visie hierop en draag die uit in jouw zijn in deze wereld.

  Na een moeilijke jeugd, waarin zij zichzelf niet durfde te zijn, en dat wat ze over de toekomst zag, niet kon delen, ging Ciska Reer op zoek naar haar eigen persoonlijkheid. Zij kwam in contact met een regressietherapeut en ging tot haar verbazing vrijwel meteen terug naar een vorig leven. Ze zag een groot, intens wit licht, dat ze associeerde met God en voelde toen in haar diepste wezen, dat er veel méér is dan de mensen vaak weten. Er gingen nieuwe werelden voor haar open en al hoe mooi dat ook was, het bracht tevens moeilijkheden mee. Het oude fundament brokkelde onder haar voeten af en het nieuwe fundament moest nog opgebouwd worden. In het begin was ze bang voor de nieuwe dingen die op haar afkwamen. Ze zag en hoorde geesten en sprak met ze. Gaandeweg leerde ze wanneer en hoe ze zich moest openstellen. Belangrijke, nieuwe inzichten veranderden haar visie op de wereld. Haar gidsen bleken een essentiële boodschap voor de mensheid te hebben, die ze via haar naar buiten wilden brengen. Het begon met berichten van haar gids Tarana, die haar altijd steunde en het eerste en laatste deel van dit boek heeft gedicteerd. Haar gids Mahmet Ali dicteerde haar het tweede deel, dat handelt over ziekten.
  Ciska wil graag de inzichten die ze verworven heeft, doorgeven aan andere mensen die, net als zij, op zoek zijn naar hun innerlijk, hun spirituele wezen. Dit boek biedt een helpende hand bij een beter begrip van dat wat zoveel verder gaat en breder is dan wat wij vaak kunnen bevatten. Het helpt de lezer, om een veel rijker en intenser leven te kunnen leiden.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's421
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurCiska Reer
  Korte levensbeschrijving

  Ciska is geboren in Apeldoorn. Zij komt uit een christelijk gezin. Omdat haar vader beroepsmilitair was, heeft zij op verschillende plaatsen gewoond in Nederland en in Duitsland. Na de middelbare school heeft zij de sociale academie gevolgd, en ook nog diverse opleidingen gedaan, o.a. voor hondentrimster, dokters-assistente, gewichtsconsulente en een basisopleiding natuurlijke geneeswijzen.

  Zij is haar hele leven al paranormaal begaafd geweest. Als kind had zij een stem in haar hoofd aan welke zij alles kon vragen. Vanuit haar christelijke achtergrond veronderstelde zij dat dit God was. Zij kreeg bijna altijd antwoord, wat voor haar een hele steun was. Zij was ook heldervoelend en al op 5-jarige leeftijd voorzag zij problemen die nog zouden komen. Omdat zij niet om kon gaan met wat zij (voor)voelde heeft zij haar gevoel afgesloten. De stem echter bleef. Zij heeft altijd contact gehouden met de andere sferen. Na regressietherapie op 27-jarige leeftijd is dat gevoel teruggekomen en is het contact met haar gidsen sterker geworden.

  Via automatisch schrift is haar materiaal gedicteerd door haar Gidsen, wat in 2011 in boekvorm is gepubliceerd. Zij is zich gaan bezighouden met handlijnkunde, kaartlezen, fotolezen, contact met overledenen en healing. In eerste instantie heeft één van haar gidsen haar opgeleid tot healer, daarna heeft zij een opleiding gevolgd tot Reiki-master.

  Verschijningsdatum2011-09-23

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-328-8
  EAN nummer
  9789089543288
  Auteur
  Ciska Reer