Dimensies achter het bewustzijn
Afbeelding van Dimensies achter het bewustzijn
Afbeelding van Dimensies achter het bewustzijn

Dimensies achter het bewustzijn

Beschrijving van hoe persoonlijk karma en het collectief onderbewuste door elkaar heen spelen. Als voorbeeld neemt de schrijfster het leven van Prins Bernhard

€ 19,95  Omschrijving

  Wilma ter Mull beschrijft in dit boek hoe persoonlijk onderbewuste/karma en het collectieve onderbewuste door elkaar heen spelen in de biografie van de mens. Dat beschrijft ze aan de hand van het leven van prins Bernhard (1911-2004). Door zijn leven te bestuderen komt ze tot andere conclusies dan de boeken die tot nu toe over hem zijn verschenen.
  Ieder mens komt ter wereld met een voorgeschiedenis. Deze voorgeschiedenis vormt hem of haar als mens en doet de schrijfster uitgaan van de reïncarnatie- en karmagedachte.
  Toch worden wij ook als individu sterk bepaald door onze omgeving. Naast het persoonlijk onderbewuste is elk mens, hoe onafhankelijk ook, op één of andere manier verbonden met een familie, groep, stam, land, geloof of willekeurig welke andere leefgemeenschapsvorm dan ook. Dat alles ligt opgeslagen in het collectieve onderbewuste.
  In deze huidige tijd ontstaat er een nieuw bewustzijn daarvoor, dat zich ondermeer kenmerkt door sterk toenemende vervreemdingsgevoelens. Met het toenemen van dit nieuwe bewustzijn, manifesteert ook de ziekte van Alzheimer/dementie zich steeds meer. Wilma ter Mull heeft deze ziekte bijna tien jaar lang bestudeerd en is tot de conclusie gekomen dat deze veel te maken heeft met een verstoord collectief onderbewuste. Koningin Juliana heeft de laatste jaren van haar leven aan Alzheimer geleden. Ook bij haar is dit terug te voeren op emotionele, onopgeloste knopen die ontstaan zijn in haar collectief onderbewuste en karma.

  Als biografisch coach ontdekte Wilma, na jarenlange studie, hoe je levensvragen die zich in deze verwarrende tijd manifesteren, met andere ogen kunt bekijken. Dit doet ze met behulp van astrologie. Aan de hand van actuele gebeurtenissen in Nederland weet Wilma niet alledaagse verbanden te leggen en zin te geven aan wat ons collectief maar ook persoonlijk overkomt en bindt.

  Formaat145x210 mm
  Aantal pagina's177
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurWilma E. ter Mull
  Korte levensbeschrijving

  Wilma ter Mull is geboren in Eefde (1953).
  Na de opleiding in de psychiatrie volgde zij de Academie voor schone Kunsten (1989-1994) te Arendonk (België) met als een specialisatie portretschilderen. Vlak daarna startte zij een biografisch/astrologische praktijk in 1994. Het portretschilderen werd nu getransformeerd naar psychologische (astrologische) portretten. In 2005 heeft zij een driejarige karmisch/astrologische opleiding opgezet en geeft cursussen. Zij is van 2000 tot 2008 docent geweest aan de Academie voor sociale kunst in Leiden. Sinds 2006 werkt zij ook als freelance biografisch coach voor de reïntegratiesector.
  Van haar verscheen eerder het boek: “Een oude geschiedenis in de nieuwe tijd”.

  Verschijningsdatum2011-06-14

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-163-5
  EAN nummer
  9789089541635
  Auteur
  Wilma E. ter Mull