Het wel en wee van een wonder
Afbeelding van Het wel en wee van een wonder
Afbeelding van Het wel en wee van een wonder

Het wel en wee van een wonder

Aangrijpend en ontroerend verhaal over een bijzonder leven van en met een dochter met een zware handicap

€ 22,50  Omschrijving

  Nel Nederlof had eigenlijk geen rekening meer met een zwangerschap gehouden. Haar zoons waren al tien en dertien jaar. Maar het was toch zo en het was zelfs een tweeling. Nu zou ze eindelijk ook eens een echo kunnen krijgen, iets wat bij haar zoons destijds nog niet gebeurde. Maar het liep anders. Heel anders. Echo’s kreeg ze tot vervelens toe en zorgen waren er onophoudelijk.
  De meisjes hadden een verschillend groeitempo. Een van hen, Lisette, overleed al vrij snel. Haar zusje zou het volgens de artsen ook zeker niet redden. Maar Marlotte leefde nog veertien weken samen met haar overleden zusje in haar moeders buik. En toen ze geboren werd liet ze zich luid en duidelijk horen. Ze kwam zwaar gehandicapt ter wereld. Maar ze was en bleef haar hele leven een wonder.

  In dit boek vertelt Nel Nederlof wat ze allemaal met hun dochter hebben meegemaakt. Wat een zonnetje ze was. Hoe moeilijk de omstandigheden vaak waren. En hoe ze altijd weer moesten vechten om de beste zorg voor hun dochter te krijgen.

  Een aangrijpend, ontroerend en heel bijzonder verhaal.

  Hetwelenweevaneenwonder_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 230
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Nel Nederlof
  Biografie

  tekst

  Verschijningsdatum 11-01-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-607-8
  EAN nummer
  9789463656078
  Auteur
  Nel Nederlof