Moeders genezen
Afbeelding van Moeders genezen
Afbeelding van Moeders genezen

Moeders genezen

Bijzondere methode om door hypnotherapie via ouders een brug naar het onderbewustzijn van het kind te leggen voor traumaherstel

€ 22,50  Omschrijving

  In dit boek beschrijft Christine Langerhorst de door haar ontwikkelde methode om via de moeder of de vader trauma’s bij kinderen te genezen. Het gaat om een werkwijze waarbij een hypnotherapeut fungeert als intermediair tussen ouders en kinderen, ouders die hulp zoeken voor hun zogenaamde probleemkind. De weg loopt via het onderbewustzijn van de vader of moeder in verbondenheid met het onderbewustzijn van het kind. Dit speelt zich af op zielsniveau in een toestand van lichte trance. De eigenlijke oorzaken van problemen kunnen daardoor ontdekt, begrepen en zo mogelijk geheeld worden. Het waarachtige zielscontact met het kind leidt tegelijkertijd tot innerlijke verdieping bij de ouders, waardoor problemen vaak in een heel ander licht komen te staan. Het kan dan zomaar gebeuren dat het kind in plaats van een probleemkind een geschenk uit de hemel blijkt te zijn.

  Tijdens de sessies die de hierin gespecialiseerde hypnotherapeut doet, is het kind nooit lijfelijk aanwezig. De verbinding via moeder, vader of soms een oma, met het kind is puur een communicatie tussen beider zielen. Met behulp van de juiste vragen van ouder en therapeut wordt vanuit het onderbewustzijn het probleem opgediept en belicht. Vaak met symbolische beelden en metaforen. Soms leidt het kind de moeder naar een traumatische gebeurtenis uit een vorig leven, een gebeurtenis die zijn huidige leven nog steeds beïnvloedt. En het leuke is, dat, om daar profijt van te hebben, je niet eens in vorige levens hoeft te geloven.

  Een bijzondere methode, waarmee goede resultaten zijn bereikt en die hiermee ook voor andere therapeuten beschikbaar is.

  Gezien de recente oorlogen en de daarmee verband houdende gruwelen, vraagt de schrijfster de lezer zorgvuldig het hoofdstuk over dissociatie te lezen. De consequenties van geweld waarbij dissociatie - verdringing - plaatsvindt, zijn enorm en werken nog generaties lang door.

  Zij is van mening dat dit voor elk mens een reden moet zijn om zich in te spannen voor vrede en het escalerende geweld op deze aarde te stoppen.

  Moedersgenezen_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 243
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Christine Langerhorst
  Biografie

  Christine Langerhorst is vanaf 1959 bezig hout op een creatieve wijze te bewerken. De mooiste werkstukken waren die, waar de boom rond een beschadiging zijn overlevingskracht had getoond door zijn 'wonden' te omhullen met nieuw gezond weefsel. Haar werk werd dan ook - via haar galerie 'Hart voor Hout' - vaak aangekocht door psychotherapeuten. Zij laten hun cliënten het werkstuk zien en aanraken met de woorden: "Wat de boom kan, kun jij ook". Toen ze dat een paar keer had gehoord, dacht ze: "Wat een psychotherapeut kan, kan ik ook." Ze volgde de driejarige opleiding Hypno-, regressie- en reïncarnatietherapie bij ATMA in Amersfoort, plus een jaar medische basiskennis. Sinds 2001 had ze een eigen praktijk in Utrecht. Moeders Genezen is haar eerste boek.

  Verschijningsdatum 14-09-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-572-9
  EAN nummer
  9789463655729
  Auteur
  Christine Langerhorst