Om het verdwijnpunt
Afbeelding van Om het verdwijnpunt
Afbeelding van Om het verdwijnpunt

Om het verdwijnpunt

In dit vuistdikke reisverhaal, dat tevens een reis naar volwassenheid is, geeft de schrijver een originele kijk op exotische landen

€ 37,50  Omschrijving

  Op 17 december 1989 vertrekt Jack de Boer, dan 23, vanuit Bergum, voor een reis van een jaar naar het oosten. Met gespannen nieuwsgierigheid vliegt hij weg van familie en vrienden, weg van de beklemmende verwachtingspatronen, met de tranen van zijn vader en de stilte van zijn moeder nog in zijn hoofd en hart. Op Sheremetyevo Airport, voorportaal van Rusland, gaat het meteen al mis: zijn rugzak is er niet. Dus binnen een week is hij weer terug om alles opnieuw te regelen.

  Het is het begin van een reis vol onverwachte tegenslag, toegevallen buitenkansjes en bijzondere ontmoetingen. Zijn reis gaat via China, Thailand, Maleisië en Indonesië naar Australië, waar de dagelijkse realiteit van de werkende mens hem in heel andere sferen brengt. Vervolgens stort hij zich in India in een caleidoscoop van geuren, kleuren en ervaringen om verrijkt en volwassen, weer huiswaarts te keren, een ander mens.

  Dit reisverslag biedt een uitermate originele kijk op exotische landen en de mensen die Jack daar tegenkomt. Altijd nieuwsgierig, soms wat overmoedig, open en energiek dompelt hij zich totaal onder in deze andere wereld. Het boek heeft een speciale sfeer, die je meeneemt en vasthoudt, zodat je het met moeite weg kunt leggen.

  Formaat165 x 250 mm
  Aantal pagina's623 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurJack de Boer
  Korte levensbeschrijving
  Verschijningsdatum2009-11-21

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-133-8
  EAN nummer
  9789089541338
  Auteur
  Jack de Boer