Over leven in 2020
Afbeelding van Over leven in 2020
Afbeelding van Over leven in 2020

Over leven in 2020

Een verfrissende en doordachte filosofie, geïllustreerd met verduidelijkende tekeningen

€ 14,50  Omschrijving

  Een persoonlijke weg van een ‘Klein Duimpje’ naar de toekomst

  In het achter ons liggende decennium zijn steeds meer wereldwijde machten gegroeid. Niet alleen nationale en/of militaire machten, maar vooral commerciële, technologische, digitale, financiële, diplomatieke, justitiële en ondergrondse (misdadige) machten die steeds sterker worden en in relatief zeer weinig handen liggen. Wat betekent dit voor onze toekomst?

  In dit boek heeft de schrijver hier iets tegenover willen zetten: zeven natuurlijke ‘krachten’ van ieder individu. Hij gelooft dat zowel de kwaliteit van deze krachten als de kwantiteit van de mensen die hierover beschikken, de ‘machten van bovenaf’ verlammen en uitschakelen.

  Door te durven geloven dat de witte steentjes hem en zijn broers weer thuis zouden kunnen brengen, is Klein Duimpje beroemd geworden. De zeven ‘krachten’ die Jan Boeijenga in dit boek beschrijft, hebben diezelfde functie: thuiskomen. Ze zijn natuurlijke menselijke energieën waarover ieder mens beschikt. De krachten daarvan onderkennen en deze met anderen bundelen ziet hij als een bestaande en haalbare weg om ook in de jaren na 2020 toch nog thuis te kunnen komen.

  Een verfrissende en doordachte filosofie, geïllustreerd met verduidelijkende tekeningen.

  Overlevenin2020_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x12 mm
  Aantal pagina's 125
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Jan A. Boeijenga
  Biografie

  Jan Albert Boeijenga is op 17 september 1941 geboren in een Fries dorp en groeide op in een gereformeerd onderwijzersgezin als middelste van zeven kinderen.

  1962: volledig bevoegd onderwijzer
  1964: dienstplichtig reserve officier KLu
  1971: doctorandus in de ontwikkelingspsychologie en wetenschappelijk medewerker aan de Vrije Universiteit.

  Hij was vervolgens werkzaam in de geestelijke zorg, in de zorg voor verstandelijk gehandicapten en in de ouderenzorg en had als zzp-er enige jaren een organisatie-adviesbureau. Na veel omzwervingen woont hij nu weer in een dorp in Friesland.

  Verschijningsdatum 06-11-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-282-7
  EAN nummer
  9789463652827
  Auteur
  Jan A. Boeijenga