Vandaag
Afbeelding van Vandaag
Afbeelding van Vandaag

Vandaag

Lichtvoetige en tegelijk serieuze methode die helpt om anders met jezelf om te gaan waardoor je een prettiger leven krijgt.

€ 17,50  Omschrijving

  Wil je een prettiger leven? Dan is er maar een ding dat helpt: anders met jezelf omgaan. VANDAAG helpt je daarbij. Deze lichtvoetige en tegelijk serieuze en effectieve methode bestaat uit een serie oefeningen waar je met nadruk juist geen tijd voor apart moet zetten. Wanneer worden jouw grenzen overschreden? Wanneer geef je teveel van jezelf? Waar heb jij behoefte aan? Wat en wie past bij jou en wat en wie niet? Leer leven in beter contact met jezelf. Doe wat goed voor je is! Hou op met wat niet goed voor je is!

  Formaat145x210
  Aantal pagina's130
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurIrene Ypenburg
  Korte levensbeschrijvingIrene Ypenburg is auteur, counselor, kunstenaar, muzikant, reikimaster en meditatieleraar. Uit haar counselingpraktijk en eigen levenservaring is dit boek ontstaan. In de loop van de laatste dertig jaar verschenen vele artikelen en enkele boeken van haar hand over psychologie, onderwijs, ontwikkelingsprojecten en multiculturaliteit.Irene weet wat helpt en laat haar gevoel voor humor haar daarbij niet in de weg staan.
  Verschijningsdatum2013-06-07, tweede druk februari 2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-530-5
  EAN nummer
  9789089545305
  Auteur
  Irene Ypenburg