Zin zien in zeven sprookjes
Afbeelding van Zin zien in zeven sprookjes
Afbeelding van Zin zien in zeven sprookjes

Zin zien in zeven sprookjes

Beeldend en rijk boek werpt helder nieuw licht op oude verhalen

€ 27,50  Omschrijving

  Wat een rijkdom aan beelden en mooi hoe jij deze beelden kunt lezen en duiden.
  Elisabeth Appenrodt, euritmiste in Den Haag.

  Deze diepste laag wordt pas zichtbaar als ‘alles klopt’. Je kunt die slechts benaderen door … steeds maar vragen te blijven stellen. Het mooiste van sprookjes is misschien ook wel dat: de kunst om weer te leren vragen. Als je dankzij het geduldige vragen plotseling iets op zijn plek ziet vallen, of plotseling een inzicht krijgt in iets veel groters, dan zie je zin. Dat voelt als een geschenk. (Hoofdstuk 4)

  Zeven jaar geleden begon Marianne Carolus met een sprookjesgroep. Zij behandelde daar een aantal bekende sprookjes en naarmate ze er meer en dieper studie van maakte, ontdekte ze universele boodschappen die in ieders leven toe te passen zijn. Ze bundelt haar kennis en ervaring op het gebied van de reïncarnatie- en regressietherapie en de antroposofie om een eigen uitleg aan zeven sprookjes te geven. Ze werpt daarmee een helder nieuw licht op oude verhalen en biedt mogelijkheden om deze wijsheid toe te passen op de hedendaagse tijd en het eigen leven van de lezers.

  Zinzieninzevensprookjes_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x32 mm
  Aantal pagina's 473
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Marianne Carolus
  Biografie

  Marianne Carolus (1949) studeerde medicijnen met als bijvak andragologie aan de R.U. Groningen. Zij heeft een partner en drie kinderen, en was jarenlang antroposofisch schoolarts op Vrije Scholen. Na de opleiding reïncarnatietherapie publiceerde zij over dit werk vanaf 1999 vele artikelen in het Duitse antroposofische tijdschrift Info3. Zij gaf workshops verspreid in Europa en zette in Duitsland de driejarige opleiding Evadio op. Ze leidde tot 2012 therapeuten op in Duitsland en Roemenië. Ze was één van de mede-oprichters van EARTh, de Europese Associatie van Reïncarnatie- en regressietherapeuten.

  Verschijningsdatum 02-12-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-289-6
  EAN nummer
  9789463652896
  Auteur
  Marianne Carolus