Alles is een geschenk
Afbeelding van Alles is een geschenk
Afbeelding van Alles is een geschenk

Alles is een geschenk

Inspirerende aanmoediging om echt je eigen pad te volgen aan de hand van tips en beeldende scènes uit het eigen leven van de schrijfster

€ 19,95  Omschrijving

  Het is tijd voor nieuwe verhalen.
  Elk verhaal begint bij jezelf, bij een gedachte. Wat je denkt, ga je voelen. Wat je voelt, ga je doen. En wat je uitzendt, krijg je terug. Het is dus belangrijk waar je je gedachten op afstemt. Als je je afstemt op het wonder dat het leven is, wordt je hele leven een geschenk.

  Era beschrijft aan de hand van beeldende scenes haar levensweg en hoe ze ontdekt dat ALLES in haar leven een geschenk is. Ze ervaart dat ze deel uit maakt van een universele creatieve kracht. En dat ze daarmee dus de schepper is van haar eigen leven.
  Als je in verbinding met je hart leeft, zijn onvoorstelbare dingen mogelijk, laat Era zien in dit boek. Dit verhaal is een aanmoediging om echt je eigen pad te volgen – en een nieuw verhaal te starten. Dat kan het begin zijn van een wereld waar we zo diep naar verlangen.

  Allesiseengeschenk_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 226
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Era Copier
  Biografie

  Era Copier begon haar reis in 1949, in Amsterdam. Door zang, dans, theater, schrijven en muziek vond ze de ingang naar zowel de buitenwereld als zichzelf. In haar katholieke jeugd ontstond ook de liefde voor spiritualiteit. Met haar nieuwsgierige en open geest ging ze op onderzoek en voedde ze haar eigen-wijsheid. In haar werkzame leven heeft ze, na een opleiding aan het Europees Instituut Psycho-Sociaal Werk, jarenlang mensen gecoacht en geïnspireerd om hun eigen hart en pad te volgen. Inmiddels is ze met pensioen, maar nog altijd op ontdekkingsreis. Nooit te oud om wijzer te worden!

  Verschijningsdatum 31-10-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-384-8
  EAN nummer
  9789463653848
  Auteur
  Era Copier