Schrijftraject ervaren coach


Ben je al een eind op weg met je manuscript maar heb je behoefte aan extra begeleiding door een ervaren coach? Dan is een traject via Nanda Huneman misschien een idee. Nanda Huneman Schrijfbegeleiding en Uitgeverij Elikser zijn een bijzondere samenwerking aangegaan, ieder vanuit hun eigen deskundigheid, om de kwaliteit van manuscripten te verbeteren en tot uitgave te komen.

Met schrijfbegeleiding zorgen dat je boek er echt komt

Dit traject bestaat uit een jaar Schrijfbegeleiding van schrijfcoach Nanda Huneman, die je helpt om je manuscript daadwerkelijk af te ronden en klaar te maken voor uitgave. Want het plan hebben om een boek te schrijven, is wat anders dan het boek daadwerkelijk te schrijven. Het schrijfproces is grillig en de verleiding groot om op de moeilijke punten op te geven. Dit traject helpt je om door te zetten en als schrijver te groeien. Je scherpt je stijl, vindt een passende vorm, je trekt je spanningsboog strak en het belangrijkste: je zegt wat je echt zeggen wil.

De Schrijfbegeleiding bestaat uit:

  • Acht coachgesprekken van anderhalf a twee uur, binnen de strekking van (ongeveer) een jaar
  • Een uur leestijd per sessie plus gedegen feedback op je schrijfwerk
  • Tussentijds mailcontact voor feedback en ondersteuning bij het schrijven van je boek
  • Theorie en kaders die je helpen om structuur aan te brengen en verdieping te vinden in eigen boek
  • Een uiteindelijke manuscriptbeoordeling aan het eind van het schrijfjaar

En dan begint, als we het eens zijn geworden over de inhoud, het uitgeeftraject. Hoe dat in zijn werk gaat leest u bij Werkwijze. Als u interesse hebt voor dit traject, mail dan naar: info@nandahuneman.nl of jitskekingma@elikser.nl