Alles is energie
Afbeelding van Alles is energie
Afbeelding van Alles is energie

Alles is energie

Eeuwenoude methode om beter met de eigen energie om te gaan beschreven door een man die al jaren mensen in zijn eigen praktijk helpt om hun blokkades op te lossen

€ 19,50  Omschrijving

  "Dit boek gaat over energie, ontspanning, herstel en genezing. In mijn jarenlange zoektocht naar de werking van lichaam en geest heb ik ontdekt dat alles te maken heeft met energie. Als de energie niet goed kan stromen ontstaan er allerlei blokkades, met ziekte en nare gevoelens van dien. Mensen die geblokkeerd zijn kunnen vaak niet meer goed functioneren, voelen zich depressief, ongelukkig, futloos of hebben andere negatieve gevoelens. Vaak staan ze jarenlang onder doktersbehandeling. Maar veel dingen kunnen behandeld worden, door goed met de eigen energie om te gaan.

  Zelf heb ik een praktijk om mensen te helpen om te herstellen van problemen in dit leven en/of in vorige levens. In dit boek leg ik uit hoe ik te werk ga. Maar belangrijker nog is voor mij, dat ik mensen wil leren hoe ze zelf met hun energie om moeten gaan en hoe ze aan hun blokkades kunnen werken. Mijn doel is, om mijn kennis vast te leggen en over te dragen, om zo mensen te helpen, gezonder en gelukkiger in het leven te staan."

  Dat schrijft Koos Blummel in het voorwoord van zijn uiterst leesbare boek Alles is energie. Hierin legt hij zijn jarenlange ervaring opgedaan in zijn praktijk vast. Hij wil mensen begeleiden om ze te helpen en vertelt hen stapsgewijs hoe ze dat kunnen doen. De eeuwenoude methode die hij gebruikt is een zeer waardevolle aanvulling op de traditionele geneeskunde. Zijn ervaring is, dat alles met alles te maken heeft en dat je altijd naar het geheel moet zien. Daarom werkt hij graag met traditionele artsen samen.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's162 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurKoos Blummel
  Korte levensbeschrijving

  Koos Blummel is geboren in Schijndel en heeft daar al vele jaren een praktijk om mensen via natuurlijke weg te helpen beter met hun energie om te gaan, zodat ziektes kunnen worden voorkomen of genezen. Hij gebruikt een methode, staand in een eeuwenoude traditie, waarbij hij mensen elixers meegeeft ter ondersteuning en bescherming. Die elixers zijn door hemzelf samengesteld.

  Verschijningsdatum2009-03-21

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-089-8
  EAN nummer
  9789089540898
  Auteur
  Koos Blummel