Als ik morgen weer dood wakker word - eboek
Afbeelding van Als ik morgen weer dood wakker word - eboek
Afbeelding van Als ik morgen weer dood wakker word - eboek

Als ik morgen weer dood wakker word - eboek

Inspirerend verhaal over lange zoektocht naar nieuwe methodes en behandelingen voor auto-immuunziekte reumatoïde artritis

€ 8,50  Omschrijving

  Julia is negentien jaar als ze te horen krijgt dat ze een ernstige vorm van reumatoïde artritis, een auto-immuunziekte, onder de leden heeft. Ze legt haar vertrouwen in handen van de medische wereld, maar de weg naar verbetering blijkt vrij gecompliceerd, daarbij veroorzaakt de medicatie meer kwaad dan goed. Zelfs een gespecialiseerd artsenarsenaal dat zich over haar dossier buigt kan geen soelaas bieden.

  Ondanks de schok die deze omslag teweegbrengt weigert ze bij de pakken neer te zitten. Wie zijn eigen weg durft te lopen, verdwaalt nooit. Ze heeft een lange adem, dus neemt ze de touwtjes in eigen handen en begint een lange zoektocht naar nieuwe methodes en behandelingen, zelfs gedurende vijftien maanden in een Tao klooster in Colombia. Die stoutmoedige weg strekt zich eindeloos voor haar uit en confronteert haar met de ongenaakbaarheid van het lot, maar biedt ook nieuwe perspectieven voor het leven, de liefde voor de natuur en haarzelf.

  Alsikmorgenweerdoodwakkerword_Inkijk.pdf

  Formaat e-boek
  Aantal pagina's 353
  Levertijd n.v.t.
  Auteur Carmen Snijtsheuvel
  Biografie

  Carmen Belinda Snijtsheuvel, (*1965 in Oisterwijk) volgde in Vlaardingen de MAVO, deed veel vakantiewerk en beoefende kunstschaatsen, ballet, turnen en hardlopen. In Rotterdam volgde ze de havotop maar kreeg in haar eindexamenjaar de constatering reumatoïde artritis. Een dans- of theateracademie was geen optie meer en op haar twintigste werd ze 100% arbeidsongeschikt verklaard, een grote ontgoocheling. Wel heeft ze daarna volwassenonderwijs VWO gevolgd en Archeologie en Kunstgeschiedenis in deeltijd gestudeerd aan de RU Leiden, maar moest dit opgeven vanwege ernstige gezondheidsproblemen. De Queeste naar verbetering van haar gezondheidstoestand wordt uitvoerig beschreven in het boek Als ik morgen weer dood wakker word. Zij heeft door zelfstudie het schrijversambacht geleerd. In 2018 en 2019 heeft ze als vrijwilliger 2 artikelen geschreven bij Goed Nieuws: Jong, dementie en de kracht van de zorg en De verbindende kracht van Beestig Bezig.

  Verschijningsdatum 21-06-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-545-3
  EAN nummer
  9789463655453
  Auteur
  Carmen Snijtsheuvel