Anaxia
Afbeelding van Anaxia
Afbeelding van Anaxia

Anaxia

Spannende roman waarin door een unieke samenloop van omstandigheden één geboorte een heel bijzonder karakter krijgt

€ 19,50  Omschrijving

  Al eeuwenlang wordt er over de wederkomst gesproken en gespeculeerd. Tientallen personen riepen zichzelf uit tot de nieuwe Messias. Allen werden ze beschouwd als charlatans of ontmaskerd als bedriegers. Tot nu.

  Door een unieke samenloop van omstandigheden krijgt één geboorte een heel bijzonder karakter. Journalist Frank Leopold maakt deze bijzondere omstandigheden wereldkundig en veroorzaakt met zijn publicatie wereldwijd opschudding. De nieuwe Messias wekt verbazing, bewondering en gevaarlijke vormen van devotie op. Leopolds journalistieke geldingsdrang brengt hem in conflict met fanatieke evangelisten.

  Wordt zijn doorbraak ook zijn ondergang?

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's324 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRichard Verbrugge
  Korte levensbeschrijving

  Richard Verbrugge werd in Goes geboren en groeide tijdens zijn tienerjaren op in Den Helder. Na het VWO aan het Johannes College, studeerde hij aan de Hogeschool Alkmaar en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na baantjes in de uitgeverij (Financieele Dagblad), muziekwereld (Roadrunner Records) en sportstatistiek (BSkyB ) werkt hij momenteel als internet business manager voor een multinational in de hoofdstad. In de jaren tachtig en negentig organiseerde hij busreizen naar festivals en concerten. Naast muziek, reizen, film, lezen en voetbal is schrijven zijn grote passie. Korte verhalen, cd recensies, columns en romans, waarvan Nederlands Pompeï in 2001 als eerste manuscript werd uitgegeven en veel belangstelling kreeg. In januari 2004 volgde het langverwachte Octagon dat tot op de dag van vandaag veelvuldig bij de Nederlandse bibliotheken wordt uitgeleend. Bijna vijf jaar later en veel tumultueuze gebeurtenissen later is er eindelijk de derde roman ANAXIA.

  Verschijningsdatum2008-12-18

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-075-1
  EAN nummer
  9789089540751
  Auteur
  Richard Verbrugge