Blue Blessings
Afbeelding van Blue Blessings
Afbeelding van Blue Blessings

Blue Blessings

Boeiende vertellingen over prachtige gebieden gecombineerd met inzichten uit de bron van alle weten weven een weergaloos web van licht

€ 24,50  Omschrijving

  Strooi je lichtjes uit in de wereld en vertel wat ik je geleerd heb op je reizen. Vertel over de zegeningen die je via mij hebt ontvangen, blauwe zegeningen. Het blauw van jouw waarheid, van rust en vrede, het blauw van de hemel die zich als een beschermend dak boven je bevindt, het blauw van mijn vele wateren waaruit alle leven voortkomt.

  Deze uitnodiging is de aanleiding geweest voor Ineke Kempen om de reizen die ze heeft gemaakt te beschrijven en haar verhalen te bundelen. Het zijn niet alleen reizen door weergaloos mooie natuur, maar ze beschrijft ook haar eigen ontwikkeling. Open, kwetsbaar en inspirerend vertelt ze zowel over levensvreugde en fijne tijden als over periodes van zwaarmoedigheid. Juist die combinatie van boeiende vertellingen over prachtige gebieden en inzichten uit de bron van alle weten maken dit boek tot een waardevol document.

  BlueBlessings_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x30 mm
  Aantal pagina's 456
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Ineke Kempen
  Biografie

  Ineke Kempen is in 1955 geboren in het Limburgse dorp Swalmen, als oudste in een gezin met drie kinderen. Na de middelbare school verhuist ze naar Breda, waar ze als doktersassistente in een ziekenhuis werkt. In 1976 keert ze terug naar Limburg en ze woont sindsdien in Roermond. Ze wordt opgeleid als medisch secretaresse en uitvaartbegeleider en werkt een aantal jaren in de thuiszorg. Tevens is ze actief als vrijwilligster in een hospice. Haar laatste baan als ADL-assistente bij lichamelijk gehandicapten, moet ze om gezondheidsredenen opgeven. Ze werkt als boekenrecensent voor de Elisabeth Kübler-Ross Stichting en wint een vertaalwedstrijd met de vertaling van een gedicht van Ben Okri. Ze houdt van fotograferen en reizen, vooral naar Canada, de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

  Verschijningsdatum 22-04-2021
  Recensies

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-333-6
  EAN nummer
  9789463653336
  Auteur
  Ineke Kempen