Broos graniet
Afbeelding van Broos graniet
Afbeelding van Broos graniet

Broos graniet

Een prachtig, zorgvuldig geconstrueerd, waardevol boek. Over het belang van vriendschap en van kunst. Over hoe te leven, hoe te sterven

€ 23,-  Omschrijving

  Maria Mercier vindt aan de Franse kust de perfecte plaats om neer te strijken. Ze koopt het huis van Vincent La Garve, een eenzelvige man die het juk van een beroemde vader op zijn schouders torst. Via hem ontmoet ze Louise, een eigenzinnige kunstenares, met een getraumatiseerd verleden. Louise en Vincent raken ondanks hun spel van fascinatie en afkeer van elkaar op een unieke manier verbonden.

  Flarden van haar leven met danseres Pinky op een kasteeltje vermengen zich met haar dagelijkse realiteit. Haar geheugen is haar trouwste bedrieger, zoals ze zelf zegt en ze begrijpt steeds minder van zaken die eerst vanzelfsprekend waren. Haar vondsten om geheugenverlies te verbergen zijn zeer origineel. Maar Vincent en Louise vinden het steeds vaker nodig om bij te sturen, met respect voor Maria’s eigen wensen en wil.

  Broosgraniet_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 265
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Johanna De Vloed
  Biografie

  Johanna De Vloed (Gent, 1952) is afgestudeerd als sociologe. Haar eerste roman, Het huis van Karen, uitgegeven door Manteau, werd genomineerd voor de Leo J. Krynprijs. Ze publiceerde diverse korte verhalen in literaire tijdschriften en schreef jeugdboeken en toneelstukken.

  Verschijningsdatum 26-06-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-654-2
  EAN nummer
  9789463656542
  Auteur
  Johanna De Vloed