Cappuccino met karakter
Afbeelding van Cappuccino met karakter
Afbeelding van Cappuccino met karakter

Cappuccino met karakter

Openhartig en meeslepend verhaal over het opzetten van een timmermanswerkplaats voor straatkinderen in Peru (herdruk)

€ 18,95  Omschrijving

  Als Karin van der Waals in de krant een artikel leest over een vrouw die een nachtopvang heeft opgezet voor straatkinderen in Peru wordt ze daar erg door geraakt. De vrouw blijkt net op dat moment in Nederland te zijn en Karin biedt haar hulp aan. Het klikt en ze worden het al snel eens. Karin heeft in Nederland een klusbedrijf en gaat In Peru helpen met het opzetten van een timmermanswerkplaats. Het lot van de kinderen raakt haar diep en ze doet haar uiterste best, om hun taal te leren, te begrijpen wat hen beweegt, hen perspectief te bieden en ze uit de vernietigende klem van lijmsnuiven en criminaliteit te halen. Dat lijkt allemaal heel goed te lukken, tot er een kink in de kabel komt.

  In dit openhartige, meeslepende en vaak ontroerende verhaal vertelt Karin van der Waals over haar bestaan als hulpverlener in Peru. Ze laat zien, dat haar werk nooit vrijblijvend was en dat wat er van de grond komt, niet alleen van de inzet afhangt, maar ook van de verhoudingen en verwachtingen. Het geeft een duidelijk inkijkje in een wereld, die voor velen vaak verborgen blijft.

  Formaat145x210x27 mm
  Aantal pagina's282
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurKarin van der Waals
  Korte levensbeschrijving

  Karin van der Waals (03-03-1965) heeft een veelzijdige achtergrond. Ze was jong getrouwd en kreeg op 20-jarige leeftijd een zoon. Na haar huwelijk trok het avontuurlijke leven haar en is zij zich gaan ontwikkelen zowel op technisch als persoonlijk gebied. Schrijven is pas op latere leeftijd begonnen, toen zij blogs schreef tijdens haar werk in Peru. Binnen afzienbare tijd had ze een groep lezers waar zij het bestaan niet van wist. Mede daardoor is het boek Cappuccino met karakter ontstaan.

  Verschijningsdatum03-02-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-834-4
  EAN nummer
  9789089548344