Chiara s droom | over verlangen, liefde en acceptatie
Afbeelding van Chiara s droom | over verlangen, liefde en acceptatie
Afbeelding van Chiara s droom | over verlangen, liefde en acceptatie

Chiara s droom | over verlangen, liefde en acceptatie

Chiara van Assisi had een droom, eerst voor zichzelf, later ook voor haar medezusters en uiteindelijk voor een hele gemeenschap, die zich langzaam verspreidde over Europa. Haar ideeën weken af van de heersende tradities en ondanks alle tegenwind, wist ze met haar visie heel veel mensen te inspireren

€ 19,95  Omschrijving

  Ergens in het Umbrische hart van Italië staat een klein verstild klooster waar in de 13e eeuw de basis werd gelegd voor een leven in eenvoud. Chiara van Assisi had een droom, eerst voor zichzelf, later ook voor haar medezusters en uiteindelijk voor een hele gemeenschap, die zich langzaam verspreidde over Europa. Haar ideeën weken af van de heersende tradities en ondanks alle tegenwind, wist ze met haar visie heel veel mensen te inspireren.
  Chiara's droom gaat over verlangen, liefde en acceptatie. Een droom over houvast, compassie en geluk. Nu, 800 jaar later, hebben velen van ons eenzelfde droom. Ga samen met Chiara op zoek naar innerlijke vrede en ontdek de zeven geheimen van een liefdevol leven: bezinning, verbinding, bezieling, verzoening, bevrijding, verwondering en verlichting. Dit boek neemt je mee naar de roerige tijden van de hoge middeleeuwen en laat zien hoe Chiara erin slaagde haar droom te verwezenlijken.
  Chiara’s droom is de debuutroman van Betty Franke. Zij heeft zich verdiept in de franciscaanse spiritualiteit en weet deze op een inspirerende wijze en in de taal van deze tijd over te brengen.

  'Ik heb Chiara’s Droom met veel smaak gelezen. Het is een goed boek met creatieve vondsten en mooi geschreven.'
  Gerard Pieter Freeman

  Formaat145x210
  Aantal pagina's218
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurBetty Franke
  Korte levensbeschrijving

  Betty is geboren op 29 april 1975 in Amersfoort en woont met haar man en twee kinderen in Apeldoorn. In 2004 studeerde zij af aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als interieurarchitect, ontdekte ze dat haar creativiteit zich het liefst laat uitdrukken in woorden.
  Betty Franke: “Mijn verhalen en gedichten komen recht uit mijn hart. Mijn schrijfstijlen lopen uiteen van lichtvoetig, ontroerend tot diepzinnig, maar altijd probeer ik de lezer of luisteraar voor een ogenblik te vangen. Door creatief te zijn met woorden en zinnen laat ik een ander licht schijnen op de dagelijkse werkelijkheid. En soms keert het ons leven, voor heel even, binnenste buiten.”
  Betty schrijft en publiceert regelmatig op haar blog www.arte-mi-sia.com onder het pseudoniem ArtemisiA. Daarnaast schrijft ze columns en artikelen voor het Franciscaans Maandblad.

  Verschijningsdatum2014-07-06

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-652-4
  EAN nummer
  9789089546524
  Auteur
  Betty Franke