Dansen met slangen en vuur
Afbeelding van Dansen met slangen en vuur
Afbeelding van Dansen met slangen en vuur

Dansen met slangen en vuur

Onthullende autobiografie van Samiera over haar leven als buikdanseres, slangenbezweerster, vuurspuwster en fakir in binnen- en buitenland

€ 23,50  Omschrijving

  Een cursus buikdansen veranderde Carla’s leven in een wervelend, avontuurlijk bestaan als succesvol artiest in binnen- en buitenland. Haar Libanese buikdanslerares, zelf vroeger een gevierde danseres in de nachtclubs van Beiroet, geeft haar de artiestennaam Samiera. Met haar oriëntaalse show is Samiera een welkome aanvulling op de showgroep van de revue Het Showpalet, waar ze van het ene op het andere moment ook assistente van een illusionist wordt. Maar Samiera wil meer. Van een oud-fakir leert ze vuurspuwen en over glasscherven lopen. Aangemoedigd door haar leermeester koopt Samiera haar eerste slang, een 2 meter lange tijgerpython.

  In dit boek vertelt Samiera openhartig over haar leven als buikdanseres, slangenbezweerster, vuurspuwster en fakir. Opzienbarend, maar vooral onthullend, zijn de verhalen over haar belevenissen binnen de muren van studentensociëteiten, legerplaatsen en gevangenissen. Ook geeft Samiera de lezer een interessant kijkje achter de schermen van televisiestudio's. Tot ieders verbazing breidt ze haar show uit met een waarzegact met tarotkaarten en handlezen. Een verrassend en vlot geschreven boek vol spannende avonturen, hilarische gebeurtenissen en bizarre bloopers, rijk gevuld met illustraties.

  Dansenmetslangenenvuur_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x30 mm
  Aantal pagina's 327
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Samiera
  Biografie


  Verschijningsdatum 23-12-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-299-5
  EAN nummer
  9789463652995
  Auteur
  Samiera