De dolfijn en het meisje
Afbeelding van De dolfijn en het meisje
Afbeelding van De dolfijn en het meisje

De dolfijn en het meisje

Magisch avontuur over de liefde tussen mens en dier en over de diepe verbinding met alles wat leeft

€ 19,95  Omschrijving

  Anne’s lievelingsdieren zijn dolfijnen. Als er tijdens een strandvakantie een dolfijn dicht bij de kust zwemt, weet zij dat híȷ́ het is waar ze zo lang op heeft gewacht. Nadat ze samen gezwommen hebben, brengt dit veel teweeg in haar eigen leven, thuis en op school. Van een grootmoederdolfijn krijgt ze een opdracht mee, waarvan ze dacht dat die makkelijk zou zijn, maar dat is niet zo … Hoe kan ze tóch vertrouwen dat alles goed komt? En hoe kan zij over de boodschap van de dolfijnen vertellen als niemand echt wil luisteren?

  De dolfijn en het meisje is een magisch avontuur over de liefde tussen mens en dier en over de diepe verbinding met alles wat leeft.

  Dedolfijnenhetmeisje_Inkijk.pdf

  Formaat

  145x210x23 mm

  Aantal pagina's 175
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Annelot Borleffs
  Biografie

  Voor Annelot Borleffs (1953) is de natuur haar thuis. Daarnaast is zij gefascineerd door de beleving van het kind. ‘Er gaat veel meer om in kinderen dan wij kunnen zien. Hun pure gevoelswereld is prachtig. Dieren herkennen deze taal en reageren hier onbevangen op. Daarmee tonen ze ons een weg.’

  De uitdaging in Annelots leven is om dit meer zichtbaar en bespreekbaar te maken.
  Zij schrijft licht en speels over universele levensthema’s. Haar inspiratie voor dit boek kreeg zij vanuit haar fijngevoelige contact met dolfijnen.

  Verschijningsdatum 10-06-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-149-3
  EAN nummer
  9789463651493
  Auteur
  Annelot Borleffs