De geheime missie van de kinderen van het Licht
Afbeelding van De geheime missie van de kinderen van het Licht
Afbeelding van De geheime missie van de kinderen van het Licht

De geheime missie van de kinderen van het Licht

Spannende spirituele roman over belangrijke missie op aarde

€ 16,50  Omschrijving

  Op een vakantie in Tibet wordt Elke geraakt door het besef dat ze een belangrijke missie op aarde te vervullen heeft. En dat ze dat samen met een haar nog onbekende man moet doen, die ze ogenblikkelijk zal herkennen. Samen met een paar anderen raakt ze verzeild in een klooster waar iedereen wordt toegerust op de taak die ze voor de wereld hebben. Vooral die van Elke is erg zwaar. Gedragen door hulp, maar worstelend met aardse beslommeringen krijgt zij langzamerhand meer duidelijkheid over de weg die ze moet volgen. En inderdaad, als ze hem ziet, weet ze meteen wie hij is…

  Margaret Heerink schrijft spirituele romans die de lezer beroeren omdat zij in herkenbare verhalen de geestelijke en de aardse wereld weet te verbinden. Haar eerste boek, De weg terug naar huis, verscheen in 2009 en werd door een enthousiast publiek ontvangen.

  Formaat125x200
  Aantal pagina's137
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurMargaret Heerink
  Korte levensbeschrijving

  Margaret Heerink is parttime telefoniste, moeder van twee kinderen en woont in Oldenzaal. Ze heeft vijf jaar aan haar debuutroman gewerkt. “Een onalledaags boek”, zo typeert ze zelf haar roman. Ze verslond boeken vanaf haar jeugd. Gaandeweg verschoof de interesse van gewone romans naar boeken op het spirituele vlak.
  “Vele boeken over esoterie, spiritualiteit en psychologie heb ik gelezen. Ik voelde een grote drang om meer over de samenhang der dingen te weten te komen. Het mysterie achter de alledaagse werkelijkheid. En gaande weg ontstond het idee om een roman te schrijven waar deze onderwerpen aan de orde kwamen. Mijn bedoeling was om een moeilijke materie te verwerken tot een makkelijk leesbare roman.”

  Verschijningsdatum2011-09-23

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-327-1
  EAN nummer
  9789089543271
  Auteur
  Margaret Heerink