De kabouterman
Afbeelding van De kabouterman
Afbeelding van De kabouterman

De kabouterman

Een indrukwekkend en adembenemend thrillerdebuut

€ 24,50  Omschrijving

  Dit meeslepende verhaal beschrijft de ijzingwekkende belevenissen van de gedreven rechercheur Nora Bouwman.

  Deel 1. Terschelling. Tijdens Oerol verdwijnt een jonge vrouw, Kim van Buytene, spoorloos. Haar vriendin Nora Bouwman stort zich op de mysterieuze zaak, hoewel zij door de korpsleiding op non-actief is gesteld.

  Deel 2. Curaçao. Als een maand later blijkt dat zich daar een vergelijkbare verdwijning heeft voorgedaan, met achterlating van een identieke gruwelijke handtekening van de dader, verplaatst het verhaal zich naar Curaçao. Nora’s bemoeienissen leiden tot frustraties bij het team maar ook tot een escalerende liefdesrelatie met de Curaçaose inspecteur.

  Deel 3. Amsterdam. Een paar weken later wordt de Amsterdamse lerares Anouk bedreigd. Als haar zoontje wordt ontvoerd, is de overeenkomst met de verdwijning van Kim op Terschelling en Bjorn op Curaçao frappant. Anouk zoekt hulp bij Nora. De nachtelijke zoektocht naar het jongetje in het Amsterdamse Bos en de achtervolging van de dader op het IJsselmeer leiden tot een overweldigende apotheose.

  Een adembenemend thrillerdebuut.
  Dit verhaal is meer dan alleen een thriller. Een actueel maatschappelijk probleem ligt mede ten grondslag aan dit indrukwekkende verhaal.


  Deze spraakmakende misdaadroman laat je niet los!

  Rechercheur de heer A. H. Buikema

  Dekabouterman_Inkijk.pdf


  Formaat 145x210x27 mm
  Aantal pagina's 466
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Jaap Kooistra
  Biografie

  Jaap Kooistra, geboren in Warten (1946), was veertig jaar als docent/directeur werkzaam in het voortgezet onderwijs. Hij is een creatieve duizendpoot en presenteerde zich als dichter, schilder, toneelschrijver en musicus. In 2013 verscheen zijn roman: Melodie van een Eiland (zie videoclip op YouTube). De roman werd lovend ontvangen. De kabouterman is zijn debuut als thrillerschrijver.

  Verschijningsdatum 12-11-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-999-0
  EAN nummer
  9789089549990
  Auteur
  Jaap Kooistra