De Nachtwandelaar en andere verhalen

De Nachtwandelaar en andere verhalen

Bijzondere verhalen van gewone stervelingen over ongewone situaties en gebeurtenissen

€ 21,50  Omschrijving

  De Nachtwandelaar en andere verhalen bevat zestien literaire verhalen, waarin gewone stervelingen worden geconfronteerd met ongewone situaties en/of daarover vertellen.

  In het titelverhaal staat een mysterieuze figuur centraal. Op een kerstavond in het verre verleden vertelt een vader zijn jonge gezin over diens geschiedenis.

  In Barney’s voor lunch wordt de hoofdpersoon door zijn collega’s uitgedaagd tijdens zijn lunchpauze broodjes te halen bij Barney’s. Ze geloven niet dat de reis die hij zegt te maken mogelijk is in dertig minuten.

  Tijdens een nazomerse stortbui denkt een oude vrouw in De dag dat de regen viel terug aan een onvoorziene ontmoeting, vijfenveertig jaar eerder - de dag waarop haar leven en dat van haar gezin ingrijpend veranderde.

  Vluchtauto verhaalt over een naïef meisje en haar gewelddadige vriend die na een overval meeliften met een oudere man. De chauffeur heeft echter zijn eigen motieven om zijn leven achter zich te laten.

  Formaat

  145x210x25

  Aantal pagina's 288
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  David Westling

  Biografie

  David Westling (1988) studeerde sociale wetenschappen en is gefascineerd door de menselijke aard en psyche. Thema’s in zijn werk zijn de zoektocht naar vrijheid, het (nood)lot en de realiteit in haar vele verschijningsvormen. De Nachtwandelaar en andere verhalen is zijn debuut.

  www.davidwestling.nl

  Verschijningsdatum

  25-11-2014

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-708-8
  EAN nummer
  9789089547088
  Auteur
  David Westling