De Sinterkerst
Afbeelding van De Sinterkerst
Afbeelding van De Sinterkerst

De Sinterkerst

Kinderen van school in Deure bedenken samen met juf Lynn prachtig plan om toch Sinterklaas en Kerst te kunnen vieren, ondanks corona

€ 9,50  Omschrijving

  Wat een jaar is het geweest! Zoveel mensen werden al ziek, en om elkaar te beschermen zullen we onze feestdagen niet kunnen vieren zoals we gewend zijn. Maar de kinderen van het derde tot en met het vijfde leerjaar van Axi Joma zijn niet van plan om de moed te laten zakken! Zij werken harder dan ooit tevoren en daarvan is dit boek het resultaat: elke tekening die je ziet is door hen gemaakt! Samen met hun juffen en meesters doen ze er alles aan om de komende feestdagen onvergetelijk te maken. Vieren jullie met hen mee?

  Sinterklaas zit diep in de put. Nu zoveel mensen ziek zijn lijkt het erop dat hij dit jaar geen pakjes zal kunnen uitdelen op zijn verjaardag. Hij mag niet eens op bezoek gaan bij de kinderen. Hij is immers al zo oud dat hij een risicopatiënt is!

  De pieten proberen Sinterklaas op te vrolijken, maar niets werkt. Misschien kan de kerstman wel helpen? Ze reizen naar de Noordpool, waar de kerstman en zijn elfen precies hetzelfde probleem hebben. Ze steken hun koppen bij elkaar, en samen bedenken ze een plan om de kinderen toch een onvergetelijk feest te bezorgen: Sinterkerst!

  Voor kinderen van 5-9 jaar

  DeSinterkerst_Inkijk.pdf


  Formaat 145x210x5 mm
  Aantal pagina's 47
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Lynn van Puyenbroeck
  Biografie

  Lynn Van Puyenbroeck (1989) is geboren in Deurne. Ze werkt als leerkracht op een basisschool in Deurne, iets wat ze met hart en ziel doet. Als ze niet bezig is voor haar klas leest ze alle boeken die ze te pakken krijgt. Het liefste leest ze fantasy en historische romans.
  Ze is dol op dieren. Ze heeft drie katten waarover ze uren kan praten. In haar verhalen sijpelt daar ook weleens iets van door. In 2016 verscheen van haar de fantasyroman Schaduw van de nieuwe maan.

  Verschijningsdatum 29-11-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-291-9
  EAN nummer
  9789463652919
  Auteur
  Lynn van Puyenbroeck