De tandarts is mijn beste vriend
Afbeelding van De tandarts is mijn beste vriend
Afbeelding van De tandarts is mijn beste vriend

De tandarts is mijn beste vriend

Hilarische autobiografie over fascinatie voor Formule 1, tandartsperikelen en muziek- en filmactiviteiten

€ 22,50  Omschrijving


  Ik bleef maar op de Tarzanbocht richten, maar er gebeurde nog steeds niks. De spanning werd ondraaglijk, want je wilde geen fout maken. Ik had die koleretrap toch niet voor niets meegenomen? Toen ik opkeek of er misschien iets aan de hand was, kwam Max plotseling uit het niets met een gierende Red Bull de Tarzanbocht in denderen.

  Dennis Plantenga is al vanaf zijn vroege jeugd, toen hij met zijn vader naar het circuit in Zandvoort ging, gefascineerd door de Formule 1. In dit boek doet hij daar op hilarische wijze verslag van. Daarnaast komen ook zijn dieren, zijn liefde voor muziek en film en zijn avonturen als drummer van de band Taurus aan bod. Veel aandacht is er in het boek voor zijn tandartsavonturen. Opmerkelijk, intensief en heel humoristisch beschreven. In dit boek geeft hij tevens de ultieme tip over hoe je kunt stoppen met roken. Een meeslepend verhaal en een mooie aanvulling op het eveneens autobiografische boek Zand in je ogen, dat in 2012 verscheen.

  De tandarts_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x21mm
  Aantal pagina's 238
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Dennis Plantenga
  Biografie

  Dennis Plantenga werd geboren in 1952 in Haarlem. Vanwege de scheiding van zijn ouders bracht hij noodgedwongen een deel van zijn jeugd door in Engeland, waarna hij eind jaren vijftig naar Nederland terugkeerde.
  Na een verblijf in een tweetal pleeggezinnen werd zijn interesse in muziek gewekt door jazzdrummer Buddy Rich en popdrummer Keith Moon. Begin jaren zeventig werd hij lid van verschillende bands en toerde hij door heel Nederland waar hij in het clubcircuit optrad in bands zoals Space Seven en Taurus.
  In 1982 verscheen zijn eerste boekje Woordenschatten, dat hij samen met producer Ger Loogman schreef, omlijst met schitterende cartoons van striptekenaar Gerrit de Jager.
  Dit stimuleerde Dennis om naast het maken van muziek, meerdere boeken te schrijven o.a. Zand in je ogen (2012). In 2017 is De tandarts is mijn beste vriend uitgekomen.

  Verschijningsdatum 04-07-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-964-8
  EAN nummer
  9789089549648
  Auteur
  Dennis Plantenga