De terugkeer van het Licht
Afbeelding van De terugkeer van het Licht
Afbeelding van De terugkeer van het Licht

De terugkeer van het Licht

Spannende avonturenroman met apocalyptische elementen.Gratis verzending

€ 26,50  Omschrijving

  Daarop kussen de vier mannen mij een voor een op mijn voorhoofd en op mijn zachte lippen. Zij verlaten de kamer en het huis, om er niet meer terug te keren. Eén richt zijn schreden naar het oosten, één naar het zuiden, één naar het westen en één naar het noorden. Nimmer zal ik ze meer in deze gedaante ontmoeten, maar uit de verhalen die mij ter ore komen van vele reizigers, hoor ik van hun daden en woorden, ingegeven door onze leermeester.
  Ik zal nu rusten. Over vele jaren zal ik weer opstaan.

  In deze spannende avonturenroman begeven vier mannen die de roep van de Godin gehoord hebben zich op weg naar Jeruzalem: sherpa Kumar, hoogleraar Peter, psychiater Andrew en sjamaan Sudaj. Zij bewandelen de paden die vier apostelen van Jezus in vroeger tijden zijn gegaan. Intussen komt in Israël de geheime dienst in spoedoverleg bijeen. Ze willen alles doen om te voorkomen dat de vier de heilige stad bereiken. Ze voelen dat er iets staat te gebeuren wat zijn weerga niet kent en wat de wereld zal veranderen. Hun achtervolgers zitten de vier op de hielen, maar steeds weten ze op miraculeuze wijze te ontsnappen. Het leidt tot een spectaculair einde, van apocalyptische omvang.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's626
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurLeo Zonneveld
  Korte levensbeschrijving

  Leo Zonneveld (1954) is getrouwd en vader van twee dochters; hij is woonachtig in de kop van Noord-Holland. Hij is een familyman die er van houdt veel tijd te besteden aan zijn gezin.
  Na het afronden van zijn studie Wiskunde heeft hij gedurende 34 jaar zijn werkkring gevonden binnen de IT en het management bij een luchtvaartmaatschappij en energiebedrijven. Momenteel is hij werkzaam als Wiskunde docent op een Middelbare School in Alkmaar. Schrijven, lezen, reizen en sport zijn de belangrijkste liefhebberijen.
  Het schrijven van verhalen doet hij als forens in de trein naar en van het werk. Reizen en onderweg zijn als metafoor voor het leven zijn een terugkerend thema in zijn verhalen. Hij heeft een voorliefde voor de oude verhalen uit de wereldgeschiedenis. Met name de schrijver Tolkien heeft hem geïnspireerd tot het schrijven van boeken.
  Iedereen creëert en beleeft zijn eigen wereld, schrijvers nemen de pen of het toetsenbord ter hand en laten lezers meekijken in zijn of haar gecreëerde wereld. Welkom in de wereld van de terugkeer van het Licht.

  Verschijningsdatum2013-06-28

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-541-1
  EAN nummer
  9789089545411
  Auteur
  Leo Zonneveld