De Weg door De Kelken
Afbeelding van De Weg door De Kelken
Afbeelding van De Weg door De Kelken

De Weg door De Kelken

Weg naar bewustzijn via de Weg door De Kelken

€ 24,50  Omschrijving

  Teachings

  Dit boek helpt jou herinneren wat je waarlijk bent en wat jij hier komt doen. Het begeleidt jou bij het vrijwillig oppakken van jouw uitnodiging en het zelf gaan van jouw Weg door De Kelken, bij het wederom uitkomen in waarheid en het op Aarde uitvoeren van jouw Goddelijke taak.

  Tijdens het gaan van De Weg door De Kelken trekken de vele sluiers van de illusie langzaam maar zeker weg. In toenemende mate ga je het Bewustzijn wat je waarlijk bent zien en ervaren. Andere woorden voor dit Bewustzijn zijn: Het Oneindige Niets, De Godin, Licht en Liefde.
  De Aarde is een Kelk, ons mensenlichaam is een Kelk en in de rest van Het Oneindige Niets zijn ook vele (energetische) Kelken aanwezig.
  Tegen het einde van De Heelwordingsperiode (einde van dit boek) daalt De Godin vol-ledig in je lichaamkelk in je bekken in. Hier rustend kan zij zichzelf op Aarde gaan Leven in het uitvoeren van Haar Divine taak.

  Formaat

  145x210x21 mm

  Aantal pagina's 337
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Sara Minken

  Biografie

  Sara is shamanic lightworker. In deze bijzondere en vreugdevolle tijd op Aarde heeft zij een taak in de begeleiding, healing en bekrachtiging van mensen die er ook vanuit hun vrije wil voor kiezen De Weg door De Kelken vol-ledig te gaan. Sara is samen met haar partner Gerrit, die ook shamanic lightworker is, eigenaar van Shamanic Practice Calyxes in Deventer, Nederland. Vanuit deze Practice doen zij in innige verbondenheid met elkaar hun sjamanistische lichtwerk.

  Verschijningsdatum

  10-01-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-731-6
  EAN nummer
  9789089547316
  Auteur
  Sara Minken