De weg naar mijn ontwaking
Afbeelding van De weg naar mijn ontwaking
Afbeelding van De weg naar mijn ontwaking

De weg naar mijn ontwaking

Inspirerend verhaal vol zelfreflectie over een weg naar ontwikkeling en verbinding

€ 16,-  Omschrijving

  Wakker met een glimlach

  Na een prachtig werkzaam leven had Dione Nozza alles wat hij maar kon wensen. En toen kwam hij erachter dat hij niet echt gelukkig was. Hij raakte behoorlijk in de knoop met zichzelf en zijn directe omgeving. Op zoek naar antwoorden begon hij te schrijven. Eerst over de bijzondere geschiedenis van zijn ouders. Daarna over zijn eigen jeugd. Hij kwam uit bij een aantal zeer ingrijpende gebeurtenissen en enkele wonderbaarlijke ervaringen in zijn latere leven.

  Dat bracht hem tot een steeds diepere zelfreflectie. Het was de start van een spannende en hobbelige ontdekkingsreis naar binnen. Hij werd zich bewust van zowel zijn mooie als van zijn hinderlijke deelpersoonlijkheden. Door die bewustwording ging hij meer en meer van hoofd naar hart en van controle naar vertrouwen. Hij ervoer dat openheid en kwetsbaarheid sterke krachten zijn. Een bijzondere ervaring voor hem als een man die vooral afweerde, als het niet in zijn denken paste. Volkomen onverwacht kwam de ommekeer van ongelovig naar spiritualiteit en verbinding met de liefde. Zijn worsteling was een zegen, want lastige ‘gasten’ bleken uitdagingen om als persoon te groeien. Een groei die ook zijn vrouw en hen samen veel heeft gebracht.

  Thuisgekomen in zichzelf voelt hij zich een gelukkig mens. Een prachtig, heel inspirerend verhaal, vol zelfreflectie.

  Dewegnaarmijnontwaking_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x12 mm
  Aantal pagina's 143
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Dione Nozza
  Biografie

  Dione Nozza (1949) is kind van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder. Na zijn universitaire studie geschiedenis heeft hij zijn droom gevolgd: les geven aan een school voor voortgezet onderwijs. Later werd hij lid van de schoolleiding. Een deel van het jaar woont hij in Italië, zijn tweede vaderland. Hij is getrouwd, heeft drie kinderen en drie kleinkinderen.

  Verschijningsdatum 07-12-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-402-9
  EAN nummer
  9789463654029
  Auteur
  Dione Nozza